Hogyan jelentenétek be kreatívan a kisbabátok nemét?
Sok évnyi küzdelem után sikerült teherbe esnem. Leírni sem tudom, mekkora öröm volt, amikor megtudtuk, hát még amikor a nagy hírt bejelentettük a családban. Férjem és én is egykék vagyunk, első unoka lesz.
A családban mindenki, a férjem és én is, a nagyszülők, mind-mind egy egészséges kisfiúért szorítottunk.
Ma voltam a 18 hetes ultrahangon, és egyértelműen látszott, hogy fiúnk lesz. Férjem a legszívesebben felhívta volna a nagyszülőket, de megszólalni sem bírt az örömtől. Végül hazafelé, vezetés közben nem akartunk telefonálni, és megbeszéltük, hogy karácsonykor, valamilyen különleges módon mondjuk el.
Viszont semmilyen ötletünk nincs. :(
3 helyre kell utaznunk, mert a szülők messzebb laknak, és az én szüleim elváltak.
Felmerült bennem, hogy héliumos kék lufikat rakok egy dobozba, és azt engedem el, de szerintem 3 napot nem bírnak ki, és sok helyet foglal.
A kék krémes torta is felmerült, de 3-at cipelni megint nehézkes.
A legegyszerűbb talán a kék fotókeret lett volna, de sajnos nem kaptunk képet, nem volt jó a nyomtató.
Nektek volna valamilyen kreatív ötletetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!