Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan jelentenétek be kreatív...

Hogyan jelentenétek be kreatívan a kisbabátok nemét?

Figyelt kérdés

Sok évnyi küzdelem után sikerült teherbe esnem. Leírni sem tudom, mekkora öröm volt, amikor megtudtuk, hát még amikor a nagy hírt bejelentettük a családban. Férjem és én is egykék vagyunk, első unoka lesz.

A családban mindenki, a férjem és én is, a nagyszülők, mind-mind egy egészséges kisfiúért szorítottunk.

Ma voltam a 18 hetes ultrahangon, és egyértelműen látszott, hogy fiúnk lesz. Férjem a legszívesebben felhívta volna a nagyszülőket, de megszólalni sem bírt az örömtől. Végül hazafelé, vezetés közben nem akartunk telefonálni, és megbeszéltük, hogy karácsonykor, valamilyen különleges módon mondjuk el.

Viszont semmilyen ötletünk nincs. :(

3 helyre kell utaznunk, mert a szülők messzebb laknak, és az én szüleim elváltak.

Felmerült bennem, hogy héliumos kék lufikat rakok egy dobozba, és azt engedem el, de szerintem 3 napot nem bírnak ki, és sok helyet foglal.

A kék krémes torta is felmerült, de 3-at cipelni megint nehézkes.

A legegyszerűbb talán a kék fotókeret lett volna, de sajnos nem kaptunk képet, nem volt jó a nyomtató.

Nektek volna valamilyen kreatív ötletetek?

2015. dec. 16. 16:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Kék kiszokni? Vagy gratulálólap kék szalaggal átkötve?:-)
2015. dec. 16. 16:28
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

[link]

Tojás belül kék glitterrel

2015. dec. 16. 16:33
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Vagy feltűnően kékbe öltözzetek mindketten. ;)
2015. dec. 16. 16:35
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

ahahah az utolsó nagyon jó :DD

esetleg kék karácsonyfadíszt tegyetek a karácsonyfára

2015. dec. 16. 16:38
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Póló "Fiú unokám van" felirattal. nem kell h hordják, persze. csak egy szép emlék
2015. dec. 16. 17:15
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
pár hónapja láttam videókat, ahol egy tortát vittek a tetején kérdéssel: fiú vagy lány? és a nem-nek megfelelően kék vagy rózsaszín krémmel volt megtöltve.. nagy izgalommal vágták fel, milyen színű lesz a belseje :)
2015. dec. 16. 17:28
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
bocsi most olvastam, hogy az felmerült már ! :)
2015. dec. 16. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
A pólós ötlet szerintem nagyon jó, ugyanígy lehetne sálat is ajándékozni, vagy a kék beöltözés is tök jó szerintem.
2015. dec. 16. 18:10
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy a tortát nem feltétlenül kell elvetni, lehetne mini-tortát is csináltatni, vagy muffint, az pl nem romlik meg, és abba is mehet színes töltelék.
2015. dec. 16. 18:29
 10/11 anonim ***** válasza:
56%

Ezek olyan erőltetett dolgok, most gondold el, felöltöztök kékbe, de a leendő nagyszülők az istennek se veszik a lapot, és az milyen gáz, már, amikor a szájukba kell rágni és akkor jön a kényszeredett nevetés, h jaj, tényleg...

Adjatok egy uh-képet egy szép kék keretben egy kék kiszoknival, nem kell ezt túlbonyolítani, ebből mindenki ért, örülni fognak.

Volt itt egy hasonló kérdés régen, ott a fiatal pár a karácsonyfán a díszek közé rejtette el a kiscipőt vagy uh-fotót, már nem is emlékszem, h mit. Így akarták bejelenteni, h babát várnak és a leendő nagyszülőknek kellett keresgetni a fán a bónusz meglepetést,. amit az istennek se akartak megtalálni és meg kellett nekik mutatni és tök kínos volt az egész.

2015. dec. 16. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!