Ti jelentenetek ezt valahol vagy maradjak ki belole?
Figyelt kérdés
Elore leszogezen a kerdes nagyonis komoly! Hebehoba segitek egy csaladnak vasalni. A helyzet a kovetkezo: 3 gyerek (8,4,1 evesek) a lakasban nincs futes(nincs gaz), telen a legmelebb 13 fok volt. Hosugarzoval melegitik a pelenkazo asztalt ha pelenkazni kell, gyerekek a hideg miatt hetente 2x vagy 3x furdenek, a kicsit popsikendovel torolgetik at furdes gyanat. Hajmosas hetu 1x deaddigra mar szaguk van. Volt, hogy a furdes hianyaban a kozepsonek a pisitol es kakatol kiuteses lett a nunija, orditott a fajdalomtol. A legnagyobb gyerek gyengen teljesit az iskolaban, az anyuka allandoan a konyvet es atanarokat szidja. Gyogytornasz jar hozza a gerince miatt de az anyuka nem csinaltatja vele a felirt gyakorlatokat a gyerek meg onmagatol nem csinalja. Rendszeresen bepisil ejszaka. A kozepso gyerek semmilyen formaban nincs fegyelmezve, azonnal megkap mindent amit akar. Minden aprosagert torkaszakadtabol ordit meguti a testvereit, borogat, rongal. Mozgasszervi betegsege van, de soha nincs raadva a merevito a labara, nem tornaztatjak. A kicsi egesz nap a lakasban van soha nem volt babakocsival setaltatva. Az egesz lakas rozoga es veszelyes. Az apuka tesz a gyerekekre es a felesegere egesz nap tavol van. Van hogy napokig hozza se nyul a gyerekekhez, elzavarja oket. Anyuka semmit nem tud megfozni a vilagon. Undorito kajakat esznek. Semmi hazimunkat nem vegez. Jart hozajuk egy bebiszitter naoi rendszeresseggel, de otthagyta oket mert nem birta elviselni az anyuka nyers bunko stilusat. Raadasul ujabb gyereket akarnak. En is anya vagyok, kezdek egyre jobban belelatni az eletukbe esaggaszt mind a fizikai mind a mentalis fejlodesuk.2014. nov. 17. 17:36
1/7 anonim válasza:
Védőnő, gyámhivatal. Ez veszélyeztetés.
2/7 anonim válasza:
Hát én nem értem. Védőnő nem jár hozzájuk? Nem látja ezt más? Én szólnék egy védőnőnek aztán ő majd lép az ügyben. De ez így nem oké!!
3/7 anonim válasza:
A fegyelmezés egy dolog, de fűtés nélkül 3 ekkora gyerekkel, nagyon durva! Gyermekvédelem.
És anyuka hol van egész nap. És miből fizetnek téged? És miből kap meg a középső mindent, ha még a fűtésre sincs pénz? Úristen!
4/7 anonim válasza:
Nem értem, ha ilyen rosszak a körülmények, hogy fizették a babysittert? És ez csak egy a számos ellentmondásból a leírtakban. Kinek szeretnéd jelenteni egyébként? Ha jónak látod, tedd azt.
5/7 anonim válasza:
Babyszitterje futtya nekik füttésre nem? Mikor ott vasalsz nem beszélgetsz a helyzetükről.elmondásod alapján szegényes körülmények között élnek , mégis jár hozzá vasalni és volt babyszitterjük.jár hozzájuk gyogytornász? Akkor nem értem hogy miért nincs füttés és a fürdés. De ha te ezt észreveszed gondolom az ovonők is és a tanárok is!kérd ki szakember segítségét!
6/7 A kérdező kommentje:
Apuka keres. Csak elmaradtak a futessel, aztan foglalkoznak vele. Segitseg kell nekik a vasalassal ez kb heti 3000 Ft. Tehat csurran cseppen mindenre csak a gaz most masodlagos. Ezt ok mondtak. Nem tudom mi van a vedonovel gondolom inkabb tanacsadasra viszi.
2014. nov. 17. 18:00
7/7 A kérdező kommentje:
Ebben igazad lehet mert meg kapszulas kavefozojuk is van!
2014. nov. 17. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!