Kisbabatok ruhait hany honapos korig vasaltatok?
A miénket sem vasaltam, csak temetésre az inget.
Szárítógépet használok gyakran egyébként, az kivasalja, fújja, de csak a babának csak azért, mert babaruga, soha nem vasaltam semmit. Semmi baja nincs és nem is volt még, pedig lassan egy éves.
Off.: Miért elítélendő dolog a vasalás?
Aki nem vasal annak miért ér többet a válasza?
Van valami káros a vasalásban?
Én akárhogy teregetek, mindenképpen kell vasalnom, nagyon gyűri a gép a ruhákat. Ez sem egy egyszerű, olcsó vacak volt, mégis... Szóval vasalnom KELL. Akkor én most rossz anya, feleség, ... lettem?
Utolsó válaszoló, ez a vasalás téma sokszor előkerül.
Amikor beírom,hogy nem vasalok, kivétel nélkül 0-ra pontoznak, csodálkoztam,hogy még nem, de ami késik:)
Csinálja,aki akarja, szerintem teljesen felesleges idő- és energiapazarlás. Látom a ruhákon, hogy teljesen jók vasalás nélkül is.
Egy korábbi válaszoló
Nem káros a vasalás, csak szerintem felesleges és sokan panaszkodnak, hogy nincs idejük a háztartásra, a vasalás a kevésből nagyon sok idő.
Nem a gyűrődés miatt szokták a babaruhát vasalni amúgy, hanem a fertőtlenítéses berögződés miatt, ami szerintem túlzás. A védőnőm is (pedig idős) az elején mondta az okosságokat, de a vasalásra ő is azt mondta, hogy el se kezdjem, felesleges időkidobás.
Egyébként pedig én mindenkinek 100% ot adok, aki az ilyen kérdésre válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!