Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisbabatok ruhait hany honapos...

Kisbabatok ruhait hany honapos korig vasaltatok?

Figyelt kérdés
2014. nov. 5. 11:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
Én csak a kórház előtt kivasaltam azóta egyszercsak. Inkább játszok vele mint h vasaljak. Meg nekem nem gyűri amúgy sem a ruhát, na meg a sztem a teregetésen sok múlik. Mondjuk amúgy engem nem zavar ha van egy gyűrődés a pólón, csak akkor vasalok ha olyan helyre megyünk.
2014. nov. 5. 11:43
 12/22 anonim ***** válasza:
57%
A nagy 5 a kicsi 2 éves. Szabadidő kivételével minden ruhájukat vasalom. Hiába figyelek oda a teregetésnél, akkor is gyűrött marad szerintem.
2014. nov. 5. 11:44
 13/22 anonim ***** válasza:
57%
Én nem vasalok semmit sem, és le szoktak pontozni érte :) De nem érdekel. Mindenki utálja a családban a vasalást, és abszolút elkerülhető feladat. Nem csináljuk és kész :) Közös megegyezés. Van idő másra. :) AKi akar, vasaljon! :)
2014. nov. 5. 11:46
 14/22 anonim ***** válasza:
71%
3 hónapos a babám, én vasalom a ruháit + textilpelenkákat, kifogókat, de nem a gyűrődések, hanem a fertőtlenítés miatt. De azért volt már, hogy több garnitúra ruhát lebüfizett és lepisilt, és a végén olyat adtam rá, ami nem volt kivasalva, és hát semmi baja nem lett :D...
2014. nov. 5. 11:50
 15/22 anonim ***** válasza:
53%
Én fél éves koráig biztos vasaltam, szebb is volt és a tapintása is jobb volt. És bennem még él, hogy a fertőtlenítés miatt kell vasalni egy pici baba ruháját. Persze harisnyát nem, de a bodykat biztos.
2014. nov. 5. 12:02
 16/22 anonim ***** válasza:
69%
Fél éves koráig.
2014. nov. 5. 12:36
 17/22 anonim ***** válasza:
52%
Én nagy pocakkal még utoljára kivasaltam az összes cuccát. Akkor még nem tudtam hogy ez az utolsó. Szülés utáni depresszióm lett, olyan hogy 2 hónapig magamnál sem voltam. Mindenen járt az agyam csak a vasaláson nem. Igazából tényleg csak a fertőtlenítés miatt fontos a vasalás. Jól mondta a 10-es. Én a nedves ruhákat elkezdem erősen rázogatni, és ha lejár a gép azonnal kiszedem a ruhákat, mert még csak attól gyűrődnek igazán. Így szinte mindig megúszom a vasalást.
2014. nov. 5. 13:26
 18/22 anonim ***** válasza:
52%
Sosem vasaltam.
2014. nov. 5. 15:10
 19/22 anonim ***** válasza:
Egy tiszta lakásban, egészséges családtagok mellett mit kell fertőtleníteni? Jó, oké a kakás ruhákat értem....de hát azt meg amúgy is magas hőfokon mossátok valami fertőtlenítő hatású cuccal, nem? mondjuk a babazoknikon mit kell fertőtleníteni? Nem Mogadishuban élünk, ahol a avezetések víz is vérhast okoz, már ha van....
2014. nov. 5. 16:02
 20/22 Julie S ***** válasza:
54%
Semeddig. Nincs is vasalonk.
2014. nov. 5. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!