Járt valaki úgy, hogy nem igazán jött össze a kistesó, és kifutott az időből, vissza kellett menni dolgozni még a tesó előtt?
kis korkülönbséget szerettünk volna, 8 hós korától rajta voltunk a tesó-dolgon. 2 éves volt, amikor visszajöttem dolgozni, 5 éves és még mindig dolgozom :(
így.
Én sosem azért akartam 2. gyereket, hogy ne kelljen dolgoznom.. Mondjuk, mindenki más.
Mi is próbálkoztunk, a nagyobbik lányunk 1,5 éves volt, amikor eldöntöttük, hogy jöhet a tesó. Ez volt januárban.
Szabadságokat kivéve is csak szeptember közepén kellett visszamennem anno dolgozni.
Viszont, addigra már terhes voltam a második lányunkkal (ő májusban fogant meg).
Végig dolgoztam a terhességet, nem volt semmi problémám szerencsére. Sőt, még élveztem is, hogy végre emberek között lehetek. A nagyobbik lányom meg imádta a bölcsit.
Most 22 hónapos a kisebbik lányom, de szeptember óta bölcsis. Nagyon szereti hál istennek, nagyon hamar beszokott és imádja a gondozóit.
Én újra dolgozom, így jött ki a lépés.
Nekünk szerencsénk volt minden esetben.
Egyébként én kértem egy teljes kivizsgálást a próbálkozás elején, hogy minden oké-e?!
Ugyanis, hiába született már egy gyerekem, ha az teljesen felborította a hormonháztartásom, stb..
2,5 hónapon át tartott a kivizsgálás, mire mindenhová elmentem és megnéztek.
Mire az utolsó lelet is megjött, kiderült, hogy a tesó úton van.
Viszont, a leletek szerint voltak problémák, amik miatt nem igazán jöhetett volna össze a tesó. De, az élet megoldotta.
Szerintem keresd fel az orvosod és kérj tőle pár beutalót. A kivizsgálás sosem árt. Maximum megtudod, hogy nincs semmi bajod.
Nem, nem azért akarok kis tesót mert lusta vagyok dolgozni, még mindig nem. Na mindegy, aki tud lépjen túl ezen.
Köszönöm, kedves utolsó, igazából hőmérőzöm, valószínű hogy a peteéréssel minden rendben, ovu tesztet is használok, és mivel még csak ez a 6. próbálkozós hónap gondoltam még várok a dokival. De lehet fontolóra veszem hogy az ünnepek után elmegyek.
Mi is kis korkülönbséget akartunk. Imádom a munkám, tehát nem munkakerülésből szerettem volna zsinórban itthon maradni hanem mert az volt a tervünk, hogy kb. 2 év lesz a gyermekeink között. Nekünk fantasztikusan alakult, összejött minden. 13 hónapos volt a kisfiam, amikor megfogant a kishúga. 22 hónap van közöttük.
A fiam itthon maradt velem és a hugicával, jövő szeptemberben megyek vissza dolgozni. A fiam 3,5 éves lesz (oviba kerül), a kislányom megközelítőleg 2 éves lesz (bölcsis lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!