Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Járt valaki úgy, hogy nem...

Járt valaki úgy, hogy nem igazán jött össze a kistesó, és kifutott az időből, vissza kellett menni dolgozni még a tesó előtt?

Figyelt kérdés
jövőre 2 éves lesz a lányom. Most fél éve, hogy nem jön a kistesó. Kicsit aggódom, mret ha kifutok a GYEDből, vissza kell mennem dolgozni. De a régi helyem már nem igazán van meg...mennyi idő múlva jött össze neked a kistesó, mennyit dolgoztál a kettő között? hogy tudtál így normálisan állást keresni, elhelyezkedni? Hogy közben tudtad hogy bármelyik percben teherbe eshetsz?
2015. dec. 9. 11:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

kis korkülönbséget szerettünk volna, 8 hós korától rajta voltunk a tesó-dolgon. 2 éves volt, amikor visszajöttem dolgozni, 5 éves és még mindig dolgozom :(

így.

2015. dec. 9. 13:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem azért akartam 2. gyereket, hogy ne kelljen dolgoznom.. Mondjuk, mindenki más.

Mi is próbálkoztunk, a nagyobbik lányunk 1,5 éves volt, amikor eldöntöttük, hogy jöhet a tesó. Ez volt januárban.

Szabadságokat kivéve is csak szeptember közepén kellett visszamennem anno dolgozni.

Viszont, addigra már terhes voltam a második lányunkkal (ő májusban fogant meg).

Végig dolgoztam a terhességet, nem volt semmi problémám szerencsére. Sőt, még élveztem is, hogy végre emberek között lehetek. A nagyobbik lányom meg imádta a bölcsit.

Most 22 hónapos a kisebbik lányom, de szeptember óta bölcsis. Nagyon szereti hál istennek, nagyon hamar beszokott és imádja a gondozóit.

Én újra dolgozom, így jött ki a lépés.

Nekünk szerencsénk volt minden esetben.

2015. dec. 9. 13:55
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként én kértem egy teljes kivizsgálást a próbálkozás elején, hogy minden oké-e?!

Ugyanis, hiába született már egy gyerekem, ha az teljesen felborította a hormonháztartásom, stb..

2,5 hónapon át tartott a kivizsgálás, mire mindenhová elmentem és megnéztek.

Mire az utolsó lelet is megjött, kiderült, hogy a tesó úton van.

Viszont, a leletek szerint voltak problémák, amik miatt nem igazán jöhetett volna össze a tesó. De, az élet megoldotta.

Szerintem keresd fel az orvosod és kérj tőle pár beutalót. A kivizsgálás sosem árt. Maximum megtudod, hogy nincs semmi bajod.

2015. dec. 9. 13:57
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem, nem azért akarok kis tesót mert lusta vagyok dolgozni, még mindig nem. Na mindegy, aki tud lépjen túl ezen.

Köszönöm, kedves utolsó, igazából hőmérőzöm, valószínű hogy a peteéréssel minden rendben, ovu tesztet is használok, és mivel még csak ez a 6. próbálkozós hónap gondoltam még várok a dokival. De lehet fontolóra veszem hogy az ünnepek után elmegyek.

2015. dec. 9. 14:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Én is orvost ajánlanék, mert a másfél év azt jelenti, hogy valami nem oké! Pajzsmirigy problémák is okozhatnak ilyet, mely csak vérvétellel derül ki sokszor.
2015. dec. 9. 14:11
 16/19 A kérdező kommentje:
fél éve próbálkozunk nem másfél éve. a lányom másfél éves. 1 éves korába álltunk neki. ez az 5. próbálkozós hónap.
2015. dec. 9. 14:27
 17/19 A kérdező kommentje:
ez volt jobban mondva. mert most megjött.
2015. dec. 9. 14:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Mi is kis korkülönbséget akartunk. Imádom a munkám, tehát nem munkakerülésből szerettem volna zsinórban itthon maradni hanem mert az volt a tervünk, hogy kb. 2 év lesz a gyermekeink között. Nekünk fantasztikusan alakult, összejött minden. 13 hónapos volt a kisfiam, amikor megfogant a kishúga. 22 hónap van közöttük.

A fiam itthon maradt velem és a hugicával, jövő szeptemberben megyek vissza dolgozni. A fiam 3,5 éves lesz (oviba kerül), a kislányom megközelítőleg 2 éves lesz (bölcsis lesz).

2015. dec. 9. 15:01
 19/19 A kérdező kommentje:
örülök, hogy neked így összejött, bár pont nem ez volt a kérdés :)
2015. dec. 9. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!