Minden rendben lehet a babámmal?

Ez hoemelkedes, nem laz. Tudom furcsa, de egyelore babarol nem beszelhetunk, meg csak embriorol sem, esetleg zigotarol.
Egy algoflexet nyugodtan bevehetsz. Hutofurdot laz eseten kell alkalmazni, hoemelkedesnel nem. Ha 38 feletti hot mesz huzamisan akkor menj orvoshoz! Jobbulast!

Nem akartam elszurni az oromodet! :)
Tenyleg mihamarabb gyogyulj meg!

Gratulálok a pozitív teszthez!De csatlakozom az első válaszolóhoz....ez tényleg nem láz,ez hőemelkedés,és Ő még nem baba.Mivel még semmi kapcsolatod Vele,nyugodtan bevehetsz gyógyszert.Ami később is mehet(ha szükség lenne rá):Algopyrin,Panadol.Persze nem nyakló nélkül,és örök szabály,hogy:kérdezd meg a kezelődokidat,gyógyszerészedet.
Én 8 hetes terhes voltam a 3. kicsivel,amikor valami borzalom felső légúti nyavaját kaptam a 2.,óvodás gyerektől.Magas láz,hurut,zöld orrváladék,szóval minden.Szó nélkül(persze mérlegeléssel) felírták az antibiotikumot,az Algopyrit,a köptetőt,stb.A baba makk egészségesen született,3 évvel ezelőtt.A dokim azt mondta,a láz,a betegség árthat,nem 1-2-3-4 szem fájdalom,lázcsillapító,vagy az antibiotikum.Nézz nyugodtan utána,igen szűk az a gyógyszerlista,ami valóban árt a babának.Abban leginkább antidepresszáns,meg különböző pszichés betegségekre(skizofrénia,mániákus depresszió,stb.)szedett bogyók lehetnek ártalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!