Kismamik! Ha nem lenne minden rendben a babámmal akkor annak lennének tünetei?
Érzed már a mozgást?
Hanyadik babó?
Ennyi idősen nem kell még mozgást érezni!!!
Ismerem az érzést, én is szerettem volna a nap minden percében látni őt. Ha majd pár hét múlva mozogni kezd, valóságosabb lesz, de ha eddig nem történt semmi, valószínűtlen, hogy baj lenne. A rémtörténeteket ne hallgasd meg.
Én mindhárom gyermekemnél a 16 héttől éreztem a buborékolást.De ez egyéni biztos.
Csak azért kérdeztem én is a kérdezőtől,hogy akkor esetleg megnyugodna ha érezné.
Amúgy lennének tünetek,barnázás,görcsölés,rossz közérzet.Megéreznéd ha baj történne.De ilyesmi biztos nincs,úgyhogy ne is gondolj rosszra.Türelem,mindjárt itt lesz a köv.uh.
35 hetes m.
Az első babánál olyan 20 21 hetesen lehet érezni a mozgást. További terhességeknél, mivel tudod mi az a "buborékolás" már egyre hamarabb nyilvánvaló lesz a maminak :)
Akár a 14 héttől is :)
Az első babucimat már 12 hetesen éreztem a másodikat meg csak 16 hetesen. Már én is aggódtam, de sok mindentől függ...Februárban szültem a kisfiamat és májusban terhes lettem és szerintem azért éreztem meg később, mert az erős rúgások érzése volt bennem...lehet, hogy érdekes magyarázat, de erre gondolok...meg nem mindenki tud rákoncentrálni. Nekem is nehezebb hiszen itt van a 6 hónapos kisfiam!!! Semmi gond nincs...türelem, várakozás...ettől szép a várandóság! Élvezz ki minden percet, mert csak az első babucinál tudsz minden percét élvezni...de második terhesség is fantasztikus...ez már más, de ez is csodás...talán nem izgulok annyit, nem várok úgy türelmetlenül minden vizsgálatot....
17 hetes kismami (6 hónapos kisfiú anyucija )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!