Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valami nem lenne rendben a...

Valami nem lenne rendben a babámmal?

Figyelt kérdés

3 hónapos, 1 hetes korától már a fejét stabilan tartja, mostanra már forgolódik az ágyban, és fel is ül igaz vissza esik még. a hintában is saját magát hintáztatja

szerintetek ez így normális? én szerintem nem

láttam régebben a tvben, hogy van olyan betegség amikor a babák nagyon erősek, félek, hogy neki is ilyen baja van

2011. nov. 28. 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Dehogy beteg ! Szimplán erős gyerek, mint a mai babák általában. Teljesen természetes, de ne hagyd neki, hogy üljön, mert a gerince nem bírja még.
2011. nov. 28. 14:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmi baj, de hintába, amíg stabilan nem ül, ne tedd.
2011. nov. 28. 14:56
 3/10 anonim ***** válasza:

3 hónapos felül? hogy a fenébe csinálja?

tök egyedül? vagy belekapszkodik valamibe??? mert nem kéne hagyni ha kapaszkodik, azért zuhan vissza mert még nem érett meg rá a gerince, csúnya következménye lehet sajnos.

tényleg el se tudom képzelni, négykézlábból ülnek ki a babák, nem pedig hasizomból húzzák fel magukat!

2011. nov. 28. 14:59
 4/10 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy 1 hetesen stabilan tartotta a fejét? Úgy, mint egy 2-3 hónapos?

Négykézlábra áll már?

2011. nov. 28. 15:10
 5/10 A kérdező kommentje:

a stabilan tartja a fejét alatt arra gondoltam, hogy nem billen el, hanem kiemeli és egyenesen tartja

nem kell segítség neki a felüléshez, hanem úgy ül fel, mintha felülést csinálna

2011. nov. 28. 15:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Védőnő látta már? Mit mond? Mert ha semmit, akkor felesleges aggódni
2011. nov. 28. 15:33
 7/10 A kérdező kommentje:
még nem, majd jövőhéten kell megint vinnem akkor mondom neki, de jobban járok ha a gyerekorvostól kérdezem meg
2011. nov. 28. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Mi kisfiunk is stabilan tartotta a fejét. Sokszor van hason ? Nálunk sokszor volt, és erőltette nézelődni. Az üléssel várjatok, nem kell erőltetni tartani, mert az a rogyott ülés még nem az igazi ám, nem tesz jót sokáig. Hintázni is igen könnyű belerakod, kicsit mozog aztán mozog a gyerek benne a hinta mozog ám. Nem hiszem, hogy úgy kell elképzelni, hogy magától ül fel, és előre hátra dűlve hintázik. Bár utóbbit el is tudom képzelni, de úgy, hogy a lendület csinálja vele a mozgást ami aztán úgymarad.
2011. nov. 28. 15:41
 9/10 anonim ***** válasza:
A fejtartásra tudok írni, 3 hetes a babám és -nem viccelek- a 2. napon a kórházban már emelgette a fejét. Vannak ilyen "erősebb" babák,de még a dokinéni is csodálkozott. Az üléssel csak óvatosan. Nem kell "visszanyomni", de ez még nem az igazi ülés, ahhoz gyenge a gerince. (Ne párnázd ki körülötte pl. , hogy "üljön", ha visszaesik, az a jó.)
2011. nov. 28. 16:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én babám is próbált 3 hósan felülni hasizomból, majdnem össze is jött neki, aztán 6 hósan hagyományosan ült fel.
2011. nov. 28. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!