10 hetes terhesen honnan tudom, hogy minden rendben van a babámmal?
Igazából sehonnan! Én pl sosem aggódtam. Annyira biztosan éreztem, hogy jól van a pocaklakóm! :) Tudtam, hogy semmi baja, pedig aztán nekem is volt pont 5 hét két uh között. Nem paráztam, pedig én az elején még vérezgettem is és voltam 4 napot kórházban. De akkor is annyira pozitívan álltam a dolgokhoz. Pillanatig sem éreztem, hogy baj lehet!
Te is próbálj pozitívan hozzáállni, az sokat jelent! Nem lesz semmi baj! Minden jót! :)
32 hetes kismami
Szió!
Igaza van az előttem szólónak ,bár én is izgulok mindig. Ha nincs erős görcsöd vagy vérzésed akkor valószínű, hogy rendben vagytok. Bár ezekkel a tünetekkel is lehet egészséges a babád, és a doki adhat rá vmi gyógyszert.
Szóval ne aggódj!
12 hét után azért jóval csökken az esélye, hogy baja lesz a babódnak.
Most vagyok 20 hetes és az megnyugtat, hogy érzem a rugdosását. Csak ezt az időt alig lehet kivárni! :)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!