Valószínű már mindenbe belelátom, de lehet ilyen babásodás miatt?
éhes vagyok, jól is esik a kaja, ízlik is, de ahogy beveszem a számba már nem kívánom, és ha lenyelem, mintha érezném az "útját" a gyomromig... és még 1-2 percig utána.
Lehet ez valami korai jel? 6-án nem kéne megjöjjön :(
ivásnál ugyan ez van, kivéve, ha vizet iszom, akkor nincs baj.
Illetve eddig imádtam a szendvicset, most nem bírom megenni (csak a melegszenyót)
Becsavarodtam, igaz? :D
Csinálj tesztet! Ha valóban terhességtől van, már kell kimutatható HCG-nek lenni a szervezetedben.
Én hánytam is mindentől nem várt előtt több nappal, halvány pozi volt a teszt, csak nekem meg is jött előbb, mint vártam, így akármi is volt, elment.
Biztos nem beképzeled, valami okozza, csak nem tudni, a HCG vagy a progeszteron.
Dehogy kell még, hogy kimutatható legyen, nyugi :) Van, akinek már hamarabb is kimutatja, de egyrészt nem mindenkinek olyan magas a hormonszintje, hogy ilyen hamar érzékelje a teszt, másrészt simán meglehet, hogy még 6.-án sem mutatja ki, mert mondjuk csak később estél teherbe. Nekem is így volt nyáron, a 30. napon teszteltem (29 naposak a ciklusaim), és full negatív volt. Három nappal később már pozitív lett. Az ultrahangon ki is derült, hogy később fogant egy héttel, mert ezek szerint akkor volt peteérésem.
Szóval nyugi, az, hogy most még negatív, az nem jelent semmit.
Mondjuk nem tudom, hogy amit tapasztalsz, az tünet-e, vagy sem, lehet, hogy igen, de lehet, hogy nem. Mást nem tapasztaltál? Pl. nem feszül a melled? Nekem ez volt az első tünetem, igaz, ez is akkor jelentkezett, amikor a menstruációm első napja lett volna, előtte ez sem volt. Bár nekem már ez gyanús volt, mert egyébként mindig a menzesz előtt egy héttel szokott elkezdeni feszülni a mellem, és amikor megjön, akkor abbamarad a feszülés. Ilyesmit nem tapasztaltál? Vagy akármit, ami egyébként egy megszokott tünet menstruáció előtt, de most kicsit máshogy volt, vagy elmaradt?
mindenen bőgök, ha ez jelent valamit :D
de mellfeszülést nem... :(
ez a mai tesztem, én MINTHA látnám, de nézzétek meg ti is... de aztán az is lehet, hogy szellemcsík, vagy nem tudom... legközelebb csak hétfőn tudok tesztelni sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!