Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek be lehet vállalni...

Szerintetek be lehet vállalni 3 gyereket?

Figyelt kérdés

Kettőnknek összesen olyan 450.000-500.000 ft a nettó bevétele. Van saját lakásunk és saját autónk, hitelünk szerencsére nincsen.

Viszont mindkettőnk családjától messze lakunk, segítségünk (nagyszülők, tesóink, rokonok, stb) egyáltalán nincsen.

Ti be mernétek így vállalni 3 gyereket?

2015. nov. 27. 10:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az anyagi adottságaitok korrektek hozzá, csak azt nem tudom, hogy ha te otthon leszel jó pár évet gyesen, akkor is ennyi lesz-e a bevételetek. Ha igen, akkor vígan ellesztek ebből szerintem.

Persze az is kérdés, hogy mondjuk a segítség hiánya miatt nem fogsz-e sokat foglalkoztatni egy bébiszittert, mert három gyerekkel időnként azt érzi az ember, hogy osztódnia kéne (és nem egyszer). :)

2015. nov. 27. 17:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen beválalnám ,nekem 3 gyerekem van kevesebb bevételem mint nektek ,segitségünk nincsen ,pedig anyukám 10 percre laki tülünk ,mindent megoldotunk 2 férjemel ,edig ha nem tudjuk sehogy megoldani akkor megkérdezem anyukámat rá ér e segiteni .de ez ritka .ha te vagy olyan rugalmas hogy megtud oldani dolgokat akkor igen .
2015. nov. 28. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!