Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig várnátok, ha a párotok...

Meddig várnátok, ha a párotok nem szeretne gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

28 évesek vagyunk. Lassan 9 éve együtt. Megvan mindenünk,kibuliztuk már magunkat nem vágyunk ilyesmire. Először kb. 3éve került szóba a gyerek téma. Azóta már párszor beszéltünk róla,de állandóan leráz.Nem eröszakosan mondom csak szeretném megbeszélni. Mindig mondja majd fél év múlva visszatérünk rá,stb.A minap felhoztam es azt mondta mint eddig akar,de nem mostanság. Ha megkérdezem az okát nem tud rá válaszolni. Legutóbb azt mondta,ha majd rendeződik a kapcsolatom az apjával ( nagyon utáljuk egymást,próbáltuk elviselni egymást de nem megy).Mondtam neki hogy akkor soha nem lesz gyerekünk.Szerintem ez csak kifogás mert ő sincs túl jó viszonyba az apjával. Én fiatalon szeretnék szúlni és már eljutottam odáig,hogy hiába szeretem én családot szeretnék. Az egész huszas éveim vele töltöttem,de én már gyerekre vágyom.

És megfordult a fejembe,hogy hiába vagyunk el,mégsem passzolunk,mert nem egy idöben vágyunk ugyanarra.Lehet meg se változil a véleménye...

2015. szept. 1. 20:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem szeretne gyerekekt, akkor egy olyan társ kell neki, aki nem erőlteti.
2015. szept. 1. 20:43
 2/18 anonim ***** válasza:
11%
Minek a gyerek? 2 boldog embernek miért nem elég a kettejük szeretete,társasága? Mi lesz ha betegen szüleik a puja?
2015. szept. 1. 20:43
 3/18 anonim ***** válasza:
54%
19 voltatok,mikor összejöttetek?Ne vállaljatok gyereket,mert nem fogtok együtt maradni.Ő majd akar,pár év múlva,de nem veled sajnos.Ha most talàlkoztatok volna,bagy 1-2 éve,akkor oké,de ő is rád áldozta a fiatalságát,a húszas éveit.Ennek a kapcsolatnak vége.És nem a gyerektéma miatt.
2015. szept. 1. 20:44
 4/18 A kérdező kommentje:
nem erőltetem, de ezt megbeszélni szokàs szerintem.
2015. szept. 1. 20:47
 5/18 anonim ***** válasza:
13%
9 éve "ismered".Ez idő alatt nem jöttél rá,hogy amit nem akarnak a férfiak megbeszélni,mert nem is akarják a dolgot,azt halogatják?Én megértelek,hogy vágysz gyerekre,de azt sosem értetten,hogy miért fontosabb egy meg nem született gyerek,mint a párkapcsolat?Ez az erőltetés csak ront a helyzeten.És ő 28 évesen még fiatal.
2015. szept. 1. 20:52
 6/18 anonim ***** válasza:
21%
Ja, megbeszélitek. ÉS mire mentek vele? Hogy ő nem szeretne. Téged ez lehangol, mert már szülnél, a párodat idegesíti, mert újra felhozod, holott valószínűleg ő is felhozná, ha már szeretne gyereket.
2015. szept. 1. 20:54
 7/18 anonim ***** válasza:
52%

Sokkal korábban rá kellett volna jönnöd, hogy ő nem akar gyereket..tőled egészen biztosan nem.

Az apjával való kapcsolatod egyértelműen kifogás, semmi több.

Ennek a kapcsolatnak előbb utóbb vége lesz, függetlenül a gyerektől.

2015. szept. 1. 20:55
 8/18 anonim ***** válasza:
47%

Még most lépj ki ebből a kapcsolatból.Ez a férfi nem tőled akar gyereket és ezt ő is tudja 3 éve legalább.

Én megtettem ugyanezen ok miatt és életem legjobb döntése volt. Másfél éves kislány rá a bizonyíték én 31 éves vagyok.

2015. szept. 1. 21:11
 9/18 anonim ***** válasza:
62%

Már elég régóta együtt vagytok. Én leülnék megbeszélni vele még egyszer aztán ha megint legyint hogy á majd 1-2 év múlva akkor nagyon komolyan megkérdezném tőle hogy de most ezt komolyan gondolja ,vagy csak húzza az agyadat?

És azt is mondd el neki hogy már a szakításon is gondolkodtál emiatt.

Max még 1-2 évet várnék és ha még mindig halogat akkor lépnék.

2015. szept. 1. 21:16
 10/18 anonim ***** válasza:
63%
egyetértek..még most lépj ki ebbol a kapcsolatbol... szinte biztos, hogy nem o lesz gyermekeid apja...
2015. szept. 1. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!