Meddig várnátok, ha a párotok nem szeretne gyereket vállalni?
28 évesek vagyunk. Lassan 9 éve együtt. Megvan mindenünk,kibuliztuk már magunkat nem vágyunk ilyesmire. Először kb. 3éve került szóba a gyerek téma. Azóta már párszor beszéltünk róla,de állandóan leráz.Nem eröszakosan mondom csak szeretném megbeszélni. Mindig mondja majd fél év múlva visszatérünk rá,stb.A minap felhoztam es azt mondta mint eddig akar,de nem mostanság. Ha megkérdezem az okát nem tud rá válaszolni. Legutóbb azt mondta,ha majd rendeződik a kapcsolatom az apjával ( nagyon utáljuk egymást,próbáltuk elviselni egymást de nem megy).Mondtam neki hogy akkor soha nem lesz gyerekünk.Szerintem ez csak kifogás mert ő sincs túl jó viszonyba az apjával. Én fiatalon szeretnék szúlni és már eljutottam odáig,hogy hiába szeretem én családot szeretnék. Az egész huszas éveim vele töltöttem,de én már gyerekre vágyom.
És megfordult a fejembe,hogy hiába vagyunk el,mégsem passzolunk,mert nem egy idöben vágyunk ugyanarra.Lehet meg se változil a véleménye...
Nem vártam volna 8 évet, már kiléptem volna.
2.nak: amire te gondolsz, az puLYa. Legalább tanulj meg írni, ha már önzőnek születtél.
Nehéz az biztos. Az első baba utàn elvàltam, utàna megismerkedtem vkivel, na itt ő nem akart gyereket,neki volt egy lànya nekem egy fiam, egy évet vàrtam hàtha,mert minden màs tökéletes volt. De mégsem. Emiatt lett vége,azóta is jóban vagyunk, talàlt egy lànyt aki szintén nem akart gyereket boldogok. Közben nekem is lett kaocsolatom és pocakban a trónörökös, boldog vagyok. Ha vele maradok tudom,hogy megbàntam volna,ahogy ő is.
Baràtnőm nem akart még gyereket a sràc akivel volt igen, 7 év utàn nentek szét. A sràc 2 hónapon belül el lett kapva, egy éven belül jött az első baba nàsodikban a màsodik 😊. Boldogok. Baràtnőm pedig férjhez ment és éli a nagyvàrosi fiatal hàzasok életét. Mozi,szìnhàz, bulik, múzeum kiràndulàsok, nekik ebbe nem kell gyerek. Ők is boldogok.
Te ismered a pàrod, beszélj vele. Mert ha nem egy irànyba néztek,akkor csak raboljàtok egymàs idejét. Szomorú,de ìgy van.
Egyik ismerősömék együtt voltak középsuli óta, volt már 1 gyerek, mire a pasi kibökte nagy nehezen, h neki kell még valami változatosság, válni szeretne.
Tisztázni kell az igényeket.
Szakítsatok, nem jöttél még rá, hogy csak szpatjátok egymást?!
Ő tőled nem akar gyereket, mikor fogod fel végre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!