Ti mit szólnátok, ha a párotok ilyet mondana?
Nem esne rosszul. Párom sofőrként dolgozik és örültem volna, hogyha külön tudott volna menni, de egy szobánk volt akkor csak. Őt nem zavarta, engem viszont zavart, hogy nem tud pihenni.
Elég erdekes vagy. Ledegradálid azt azt az embert, akivel gyereket vállalsz. Próbáld már ki, hogy mondjuk éjféltől hajnali 4-ig maradj fent éjjel, utána feküdj le és kelj fel 6-kor és csak mint egy közmunkás, álldogálj 6-8 órát. Biztos szuper lesz. Te lepihenhetsz majd a kicsivel Napközben, a párod hiába csak "álldogál", nem. Nem az ő hozzáállásával van baj, hanem a tiéddel. Te azért kapod a pénzt, mert neked az a munkád, hogy a gyereket ellásd. De te mégis hogy gondoltad? Hogy bár te otthon vagy, ő dolgozik, de ő lesz fent egész éjjel esetleg? Nagyon átgondolt gyerekvállalásnak tűnik, gratulálok 😩.
Majd a helyzet alakítja.
Én 2 éve a nappaliban alszok a kanapén, hogy tudjon aludni az apjuk rendesen éjjel és ne ébredjen fel ha nem is a gyerekre, de a gyerek(ek)hez ugrálásomra, meg a wc-re ingázásomra stb.
Azért 2 éve, mert bár visszaköltöztem az első hónapok után, ez kb 3 hónapig tartott, utána kezdődött megint a wc-re ingázás, majd a kistesó is megérkezett.
Inkább neki kellene "panaszkodnia", hogy nem alszok vele a gyerekek miatt, de egy szava sincs és mindenben segít, ha itthon van.
Azt persze te tudod, hogy erre rámegy-e a kapcsolatotok, hogy nem ő éjszakázik a gyerekkel :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!