Ti mit szólnátok, ha a párotok ilyet mondana?
Szerintem is normális. Ha a férjem másnap nem megy dolgozni, előfordul, hogy ő kel a gyerekhez, mégpedig magától. De ha megy, eszembe nem jutna őt cseszegetni éjszaka. Amúgy meg ha szoptatsz, úgyis a tied az éjszaka, azt nem tudja helyetted megcsinálni. Nálunk ez a helyzet, ha a férjem kel, megnézi mi baja, de ha éhes, csak annyit tud tenni, hogy átszól, hogy "anya, kapás van".
Egyébként neked attól jobb, ha ő se alszik? Elég bunkó hozzáállás, hogy ha nekem nem jó, ne legyen a másiknak se...
nem a munkaja megerolteto (csak), hanem maga a teher a vallan hogy rajta all a megelhetesetek. az anyukak hajlamosak elfelejteni hogy ez milyen teher es felelosseg mind pszichikailag mint testileg egy ferfinak.
Egyszer nem kelt ejjel fel a ferjem a gyerekhez (megtette volna ha kerem). es szamtalanszor aludt kint a kanapen zart ajtok mogott amig mi kinlodtunkba fogzassal. sosem szoltam miatta sot tamogatom, mivel a munkahelyen 110%ot nyujt...erdekes lehet a kapcsolatotok ha azt kerded minek neki gyerek..
De, rosszul esett volna.
Férjem is ugyanúgy kelt a gyerekhez, mint én. Fel se merült benne, hogy ne tegye.
11-es válaszolónak igaza van.
Amúgy közmunkásként egész nap ácsorogni valóban megterhelő lehet.
Engem zavarna a dolog és meg is beszéltük ezt a gyerekvállalás előtt.
Nem amiatt, hogy ki "kínlódjon" a gyerekkel - ha annyira kimerült vagyok, akkor bárhol fel tudom ébreszteni, hogy segítsen.
Hanem amiatt, hogy szeretek a férjemmel aludni, összebújni vele, fogni a kezét, félálomban odabújni hozzá.
Nekem a férjem velem kelt annak ellenére, hogy azt mondtam ne tegye. Egy hónap után (azóta is gyakran) van, hogy lefekszik korábban aludni de akkor is kel a babához és szorgosan készíti a tápszert amíg pelenkázom a babát. Ez nekem jól esik de nem vártam/várom el tőle.
Egyáltalán nem esne rosszul, ha nem kelne fel. De az lehet egy kicsit, ha még másik ágyon is aludna, házasok vagyunk végülis..
Miért teszel fel kérdést, ha képtelen vagy elfogadni a másik oldal véleményét? Látszólag CSAK a saját magadét fújod...
Az meg hogy máris kínlódásnak véled a gyerekkel való mindennemű foglalkozást, pedig még meg sem született szegényke... igazi mintaanyára vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!