Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok, ha a párotok...

Ti mit szólnátok, ha a párotok ilyet mondana?

Figyelt kérdés
Most csináljuk az emeleten a szobát mivel amiben most lakunk hármónknak kicsi lesz. A párom ma mondta, hogy ő az ágyat lent hagyja, ha a gyerek nem alszik éjszaka akkor ő leköltözik, hogy tudjon pihenni mivel dolgozik. Nektek ez nem esne rosszul?
2015. nov. 26. 19:47
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
38%
Normális családban az apa is szülő, aki éppúgy vállalja a jö játékot, mint a negatív áldozatokat a gyereknevelésben. Férfival kell gyereket vállalni és nem egy önző gyerekkel és akkor ilyen kijelentés nem hangzik el. A férjem szabadság nélkül végigmelózta az évet, de ha éjjel kelti a gyerek, mert neki apa kell, gondolkodás nélkül ugrik. Mindenkinek más a fontossági sorrend az életében. Neki az alvás előrébb való. Rosszul eshet, attól még igaz.
2015. nov. 26. 20:18
 12/34 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem is normális. Ha a férjem másnap nem megy dolgozni, előfordul, hogy ő kel a gyerekhez, mégpedig magától. De ha megy, eszembe nem jutna őt cseszegetni éjszaka. Amúgy meg ha szoptatsz, úgyis a tied az éjszaka, azt nem tudja helyetted megcsinálni. Nálunk ez a helyzet, ha a férjem kel, megnézi mi baja, de ha éhes, csak annyit tud tenni, hogy átszól, hogy "anya, kapás van".

Egyébként neked attól jobb, ha ő se alszik? Elég bunkó hozzáállás, hogy ha nekem nem jó, ne legyen a másiknak se...

2015. nov. 26. 20:21
 13/34 anonim ***** válasza:
52%

nem a munkaja megerolteto (csak), hanem maga a teher a vallan hogy rajta all a megelhetesetek. az anyukak hajlamosak elfelejteni hogy ez milyen teher es felelosseg mind pszichikailag mint testileg egy ferfinak.

Egyszer nem kelt ejjel fel a ferjem a gyerekhez (megtette volna ha kerem). es szamtalanszor aludt kint a kanapen zart ajtok mogott amig mi kinlodtunkba fogzassal. sosem szoltam miatta sot tamogatom, mivel a munkahelyen 110%ot nyujt...erdekes lehet a kapcsolatotok ha azt kerded minek neki gyerek..

2015. nov. 26. 20:23
 14/34 A kérdező kommentje:
Ha a hasa fáj a gyereknek és azért ordít akkor az apja is tud sétálni vele egy kicsit.
2015. nov. 26. 20:25
 15/34 anonim ***** válasza:
58%
11: nyilvam ha "egne a haz" felkelne o is mint minden mas apa...de ha amugy o dolgozik anyuka meg otthon van miert is kellene ejjel kelnie? reszerol az az osztozas a negativ reszben hogy o dolgozik. nem gondolod??
2015. nov. 26. 20:25
 16/34 anonim ***** válasza:
38%

De, rosszul esett volna.

Férjem is ugyanúgy kelt a gyerekhez, mint én. Fel se merült benne, hogy ne tegye.

2015. nov. 26. 20:29
 17/34 A kérdező kommentje:

11-es válaszolónak igaza van.

Amúgy közmunkásként egész nap ácsorogni valóban megterhelő lehet.

2015. nov. 26. 20:31
 18/34 anonim ***** válasza:
93%

Engem zavarna a dolog és meg is beszéltük ezt a gyerekvállalás előtt.

Nem amiatt, hogy ki "kínlódjon" a gyerekkel - ha annyira kimerült vagyok, akkor bárhol fel tudom ébreszteni, hogy segítsen.

Hanem amiatt, hogy szeretek a férjemmel aludni, összebújni vele, fogni a kezét, félálomban odabújni hozzá.

2015. nov. 26. 20:32
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a férjem velem kelt annak ellenére, hogy azt mondtam ne tegye. Egy hónap után (azóta is gyakran) van, hogy lefekszik korábban aludni de akkor is kel a babához és szorgosan készíti a tápszert amíg pelenkázom a babát. Ez nekem jól esik de nem vártam/várom el tőle.

Egyáltalán nem esne rosszul, ha nem kelne fel. De az lehet egy kicsit, ha még másik ágyon is aludna, házasok vagyunk végülis..

2015. nov. 26. 20:48
 20/34 anonim válasza:
77%

Miért teszel fel kérdést, ha képtelen vagy elfogadni a másik oldal véleményét? Látszólag CSAK a saját magadét fújod...

Az meg hogy máris kínlódásnak véled a gyerekkel való mindennemű foglalkozást, pedig még meg sem született szegényke... igazi mintaanyára vall.

2015. nov. 26. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!