Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok, ha a párotok...

Ti mit szólnátok, ha a párotok ilyet mondana?

Figyelt kérdés
Most csináljuk az emeleten a szobát mivel amiben most lakunk hármónknak kicsi lesz. A párom ma mondta, hogy ő az ágyat lent hagyja, ha a gyerek nem alszik éjszaka akkor ő leköltözik, hogy tudjon pihenni mivel dolgozik. Nektek ez nem esne rosszul?
2015. nov. 26. 19:47
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
83%
Ott kezdődik hogy nem szülnék gyereket olyan pasinak aki közmunkán trogerol.
2015. nov. 26. 21:10
 22/34 anonim ***** válasza:
88%
Hm... neked nem ezzel az ágy-témával van a bajod, hanem a férjeddel!
2015. nov. 26. 22:03
 23/34 anonim ***** válasza:
85%

"Amúgy közmunkaskent egész nap ácsorogni valóban megterhelő lehet."

En meg ilyen nőnek nem csináltam volna gyereket, ha pasi lennék. Szegény ember dolgozik hogy a családját eltartsa, a felesége meg lenézi a munkáját és elvárja azt is, hogy éjszaka sétáljon, mert napközben úgyis csak ácsorog. Szerintem küldd még el munka után plusz egy műszakra, mert ez a szerencsétlen nem fáradt ki eléggé.

2015. nov. 26. 22:08
 24/34 anonim ***** válasza:
76%

nálunk én mondtam a férjemnek az első éjszaka, hogy menjen ki a nappaliba aludni és egy ideig így is volt. férjem korán kel, nagy odafigyelést igénylő munkája van, vezető beosztásban, nem lehet kómás, arról nem is beszélve, hogy sokszor 12 órákat kell lehúznia. hétvégén párszor felkelt velem, akkor is rászóltam, hogy ne csinálja, neki nincs cicije, és egyébként is, én sokszor ledőltem a gyerekkel nappal, nem voltam annyira fáradt :)

nekem arra volt szükségem, hogy mikor hazajön, átvegye a gyereket én meg beüljek egy kád vízbe vagy olvassak kicsit, szóval akkor feltöltődtem és éjszakáztam örömmel :)

kérdésedre válaszolva, én nem sértődnék meg, hanem természetesnek venném, hogy elvonulhat aludni

2015. nov. 26. 22:13
 25/34 anonim ***** válasza:
88%
Kezdjük ott, hogy az első naptól külön szobában alszik a gyerkőcünk és soha nem vettem magunk közé éjjel, inkább a szobájában ringatom vagy a nappaliban ücsörgök vele, de az apját hagyjuk pihenni. Ha bármi nyűg van, néhány kivétellel mindig én kelek hozzá, hiszen azért vagyok vele itthon és ha másnap nagyon fáradt vagyok, max. elnapolom az itthoni teendők egy részét. Ugyanezt a párom a munkájában nem teheti meg...
2015. nov. 26. 23:13
 26/34 anonim ***** válasza:
48%
Tök igaza van. Te otthon fogod lógatni a lábad. Az az egy dolgod van, hogy a gyereket ellásd meg a háztartást. Még szép, hogy nem ő kel éjjel.
2015. nov. 27. 00:07
 27/34 anonim ***** válasza:
51%
Nem a "férjednek nem való a gyerek", hanem neked nem való férj. Önző vagy. Többen írtak de nem fogod fel, ő nem aludhat munka közben, de te napközben aludhatsz egy kicsit. Eszembe se jutna felébreszteni a férjem éjszaka, ha a gyerek sír. Sőt, én megyek át másik szobába hogy békésen aludni tudjon. Bár neki nagy koncentrációt igényel a munkája és 100%teljesitmenyt de ha közmunkás lenne akkor sem várnám el. Borzasztó a hozzáállásod és egyértelmű hogy nem is szereted. Akkor minek vállaltatok közös gyereket, aki csak "szívás" neked?
2015. nov. 27. 00:12
 28/34 anonim ***** válasza:
52%
Azért te hamarabb lepihenhetsz napközben mint o. Nalunk is volt, hogy kulon aludtunk. Most a kistesot várjuk es ugy készülünk, hogy a lányunk szobájába lesz a férjemnek is plusz agya hogy ok ketten tudjanak pihenni. Ha a meg nem született gyerek kínlódás neked akkor ne sok jóra szamits
2015. nov. 27. 06:36
 29/34 anonim ***** válasza:
72%

én nem tudok aludni nap közben sem, és még sem várom el a férjemtől hogy felkeljen. Ő is vezető beosztásban van, napi 8-10 óránál nem dolgozik többet, viszont nagyon nagy bent a nyomás, versenyszféra, nem közmunkás na.

Hétvégén sem engedem hogy keljen a gyerekhez. Pihenjen és tartson el minket mert az a dolga.

Aki azt mondja hogy ha nem kel fel nem veszi ki a részét a "gyerekből" az mit gondol? Szotyizni jár a munkahelyére vagy jó kedvében??

2015. nov. 27. 07:04
 30/34 anonim ***** válasza:
62%

Mit szólnék? Hmm. Megérteném! Még ha nehéz is az éjszakázás (ma 7szer ébredtem a lányomhoz) nem vártam el a páromtól,h felkeljen hozzá,hiszen ő másnap több mint 10órát lenyom+csinálja a gyerekszobát és a nappalit (felújítás) én meg napközben bármikor lepihenhetek a lánnyal! A kedvesem ezt velem ellentétben nem teheti meg. (érdekes is lenne ha az autó alatt amit épp szerel szunyókálna egyet):-)

Sokszor volt,h konkrétan én mondtam neki azt,h menjen a nappaliba aludni mert kialvatlan lesz. (ráadásul ő sokat is vezet)!

Nekem evidens h én ébredek,már csak ösztönből is ha felsír a gyerek. Pláne mikor szoptattam! Férjem csak nem szoptathatja meg :-)

De mind ennek ellenére tegnap elött miközben aludtunk összesen 3 órát (fogzás miatt) felváltva ringattuk és sétálgattunk vele.

Tehát annak ellenére,h nem kérem ő mégis sokszor segít éjjel is.

Amúgy meg nem akarlak megbántani,de lenézed a párodat! Mindegy mit melózik!!!!! Értetek teszi!!! Nem?

Gondolkodj sztem el még egyszer ezen a kérdésen amit feltettél mert nincs igazad. Majd ha megszületik a pici úgy is kialakul,mind1 most mit mondunk!

2015. nov. 27. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!