Ti mit szólnátok, ha a párotok ilyet mondana?
"Amúgy közmunkaskent egész nap ácsorogni valóban megterhelő lehet."
En meg ilyen nőnek nem csináltam volna gyereket, ha pasi lennék. Szegény ember dolgozik hogy a családját eltartsa, a felesége meg lenézi a munkáját és elvárja azt is, hogy éjszaka sétáljon, mert napközben úgyis csak ácsorog. Szerintem küldd még el munka után plusz egy műszakra, mert ez a szerencsétlen nem fáradt ki eléggé.
nálunk én mondtam a férjemnek az első éjszaka, hogy menjen ki a nappaliba aludni és egy ideig így is volt. férjem korán kel, nagy odafigyelést igénylő munkája van, vezető beosztásban, nem lehet kómás, arról nem is beszélve, hogy sokszor 12 órákat kell lehúznia. hétvégén párszor felkelt velem, akkor is rászóltam, hogy ne csinálja, neki nincs cicije, és egyébként is, én sokszor ledőltem a gyerekkel nappal, nem voltam annyira fáradt :)
nekem arra volt szükségem, hogy mikor hazajön, átvegye a gyereket én meg beüljek egy kád vízbe vagy olvassak kicsit, szóval akkor feltöltődtem és éjszakáztam örömmel :)
kérdésedre válaszolva, én nem sértődnék meg, hanem természetesnek venném, hogy elvonulhat aludni
én nem tudok aludni nap közben sem, és még sem várom el a férjemtől hogy felkeljen. Ő is vezető beosztásban van, napi 8-10 óránál nem dolgozik többet, viszont nagyon nagy bent a nyomás, versenyszféra, nem közmunkás na.
Hétvégén sem engedem hogy keljen a gyerekhez. Pihenjen és tartson el minket mert az a dolga.
Aki azt mondja hogy ha nem kel fel nem veszi ki a részét a "gyerekből" az mit gondol? Szotyizni jár a munkahelyére vagy jó kedvében??
Mit szólnék? Hmm. Megérteném! Még ha nehéz is az éjszakázás (ma 7szer ébredtem a lányomhoz) nem vártam el a páromtól,h felkeljen hozzá,hiszen ő másnap több mint 10órát lenyom+csinálja a gyerekszobát és a nappalit (felújítás) én meg napközben bármikor lepihenhetek a lánnyal! A kedvesem ezt velem ellentétben nem teheti meg. (érdekes is lenne ha az autó alatt amit épp szerel szunyókálna egyet):-)
Sokszor volt,h konkrétan én mondtam neki azt,h menjen a nappaliba aludni mert kialvatlan lesz. (ráadásul ő sokat is vezet)!
Nekem evidens h én ébredek,már csak ösztönből is ha felsír a gyerek. Pláne mikor szoptattam! Férjem csak nem szoptathatja meg :-)
De mind ennek ellenére tegnap elött miközben aludtunk összesen 3 órát (fogzás miatt) felváltva ringattuk és sétálgattunk vele.
Tehát annak ellenére,h nem kérem ő mégis sokszor segít éjjel is.
Amúgy meg nem akarlak megbántani,de lenézed a párodat! Mindegy mit melózik!!!!! Értetek teszi!!! Nem?
Gondolkodj sztem el még egyszer ezen a kérdésen amit feltettél mert nincs igazad. Majd ha megszületik a pici úgy is kialakul,mind1 most mit mondunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!