Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért akkora baj, hogy gyereke...

Miért akkora baj, hogy gyerekesként mégsem szeretném kiadni a lakásunkat gyerekesnek?

Figyelt kérdés

Nekem támadt egy anyuka ismerős,hogy az ilyenek miatt mint én,nem találnak rendes albérletet.

Szép, nem szép volt már gondom (nem is kicsi) belőle, mert ugye gyerekkel nagyon nehéz kirakni valakit.

A lakást lelakták, a bérleti díjat nem fizették és alig bírtam kirakni a saját lakásomból.

Tudom,hogy nem mindenki ilyen, de ezek után ki kockáztatna?

2015. nov. 20. 13:15
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
89%

Nem a kérdező "fajája" miatt nem találtok lakást, hanem azok iatt, akik rongálnak, nem fizetnek és kihasználják a főbérlőt.

Szóval álljon meg a fáklyás menet. A kérdező annak adja ki a lakásást, akinek akarja, mert az övé! És ha ő nem tudja vállalni a kockázatot, amit egy esetleges iilyen család okoz, akkor nehogymár mások beszóljanak neki emiatt.

Persze, zéged is megértelek, hogy rossz nektek, mert nem találtok rendes albit, de amiatt azokra haragudj, akik miatt kialalkult ez a helyzet, ne pedig a kérdezőnek olvass be ilyen szöveggel, hogy "a fajtád miatt"...

2015. nov. 20. 13:57
 12/52 anonim ***** válasza:
87%

11: milyen "fajtád miatt"? Vegyél már vissza kicsit.

Senkit nem érdekel az összefirkált fal vagy az összefestékezett ajtófélfa. Ezek a gyerekkel járnak, előfordul. Tisztasági festés úgyis kell pár évente.

A baj a fizetetlen közüzemi számlákkal, letört csappal, letört ajtajú hűtővel, felgyújtott szőnyeggel van. Az, hogy te itt egy névtelen oldalon kijelented hogy ti aztán boldogan kifizettek minden kárt (persze a ti gyerekeitek ilyet nem is tennének, nyilván), az édeskevés.

2015. nov. 20. 14:04
 13/52 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Fogalmad nincs arról,hogy mi volt a gond, hogy milyen helyzetbe kerültem akkor én. Sajnálom,hogy ti nem találtok, de itt nem arról van szó,hogy összefirkálja a gyerek a falat. Azt pont lekakálom,mert a legkevesebb helyrehozni, de az sem mindenkinek egyértelmű ám,hogy ha az én gyerekem csinálta,akkor én hozom helyre.

2015. nov. 20. 14:06
 14/52 A kérdező kommentje:
11-esnek szántam!
2015. nov. 20. 14:09
 15/52 A kérdező kommentje:
Drága 11-es! Kaució? Te tisztában vagy azzal,hogy mire elég. Festettél te már mondjuk ki egy lakást? Mert akkor tudnád, hogy kb. még annyira sem.
2015. nov. 20. 14:12
 16/52 anonim ***** válasza:
74%

Ezeket csak példának írtam!! Amúgy meg tényleg azokra kell haragudni akik miatt sokan nem adnak ki lakást,nem azokra akik nem adják ki. Had döntse már el h a saját ingatlanjával mihez kezd!!

Mi szerződést is írtunk.! Sokan szerződésbe bele sem eggyeznek,velük már gond van! Az h ti nem találtok lakást sajnálom. Énis tudom h nem könnyű!

2015. nov. 20. 14:15
 17/52 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk tisztasági festést mindenképpen kell csinálni, ez független a kauciótól.
2015. nov. 20. 14:26
 18/52 A kérdező kommentje:
Persze, ezt csak azért írtam,hogy egy kaució még lehet arra sem elég,hogy a lakást rendbe hozzam, nem hogy még az elmaradt tartozást is fizessem.
2015. nov. 20. 14:28
 19/52 anonim ***** válasza:
87%
A te ingatlanod! Azt kezdessz vele amit akarsz.
2015. nov. 20. 14:31
 20/52 anonim ***** válasza:
64%
Kérj magasabb összegű kauciót. Aki kifizeti, az jöhet. Ha meg kárt csinál, akkor bukta a befizetést.
2015. nov. 20. 14:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!