Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 gyerekesnek mennyibe kerül...

3 gyerekesnek mennyibe kerül az abortusz?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy terhes vagyok,ma veszek tesztet.

3 és fél hónapja szültem.

Májusban jött meg az első menzeszem.

Ebben a hónapban meg semmi.Csak pecsételő vérzésem volt.

Arra gondoltam,hogy a méhszájsebem vérzik,de most olvastam,hogy a beágyazódáskor is lehet vérzés.

Tegnap óta erős hányingerem van.Nem akarom megtartani.

2009. jún. 26. 09:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A díja önmagában nem függ a gyerekek számától. Vannak esetek amikor ingyenes, vagy a térítési díj bizonyos százalékát kell csak megfizetni.

2009. jún. 26. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:
23%

28e

Mit várunk a tiniktől,ha a 3 gyerekes nő is ugyanolyan felelőtlen. Mások évekig küzdenek babáért. Egyesek meg abortuszra mennek,csak azért mert felelőtlenek.

2009. jún. 26. 09:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Figyi,arra nem gondoltál,hogy védekeztem ,és úgy lettem terhes?
2009. jún. 26. 09:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként még nem is biztos,hogy az vagyok.
2009. jún. 26. 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Koránt sem biztos, hogy terhes vagy, hiszen írtad, hogy még csak májusban menstruáltál a szülés óta, ennyi idő után nem szokott még beállni rendesen. Ne izgulj, tesztelj, ha negatív, akkor két héten belül azért ismételd meg, nem lehet ilyenkor tudni, hogy mikor volt peteérés, megtermékenyülés.

A másodiknak:

Képzeld, én szoptatás és spirál mellett lettem úgy terhes, hogy abban a hónapban max. 3szor voltunk együtt a férjemmel. Nem tudhatod, hogy mi van a háttérben, három sor alapján ne ítélkezz. Hidd el, a kérdezőnek meg van a maga baja, a nagy többség nem hobbyból dönt úgy, hogy nem tudja megtartani a babáját. Egyébként pl. ha a harmadik császáros volt, akkor nem is tarthatná meg, mert nem bírnák a szövetei.

2009. jún. 26. 09:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy megvédtél.

Egyesek könnyen támadják a másikat.

Teszteltem,negatív lett.

holnap reggel megint tesztelek a reggeli első vizelettel.

2009. jún. 26. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!