Ez egy határozott nem ugye? Nem vagyok terhes?
Kell a megerősítés mert eléggé megijedtem, mert terhességi tüneteim vannak. Hozzáteszem, hogy szedek tablettát!
Teljesen fölöslegesen mész holnap nőgyógyászhoz. Ha erős pozitív teszttel és pár napja késő vérzéssel mennél, akkor sem tudna terhességet megállapítani. A teszt jóval előbb jelez, minthogy látszana valami UH-n, vagy tapintható lenne a méh felpuhulása.
Egyébként nyugodj meg, a pánikolás most a legrosszabb, amit tehetsz!
Dombon ulo vadaszkutya legyek ha ezt ertem :o
A kerdezot, es a valaszokat is.
Eloszor is, ez egy full negativ teszt.
Masodszor, a kerdezo tablettat szed, ami szabalyos 28 napos ciklusokat csinal. Ha 9 nap mulva kell megjonnie neki, akkor ez azt jelenti hogy a ciklusa 19. napjan jar, az aktus kb. ket hete azaz az 5. nap kornyeken tortent ezek szerint, amikor talan meg menstrualt is (vagyis tartott a megvonasos verzes).
Velem van a baj hogy ezt ugy ahogy van nem ertem?
2 hete tortent fogamzast a teszt mar eleg egyertelmuen kimutatna, altalaban a vart/nemvart elott ennyi idovel tortenik a fogamzas es tesztelunk a vart/nemvart idejeben, vagy nehany nappal utana, es eleg egyertelmu ha pozitiv!
Itt tobb dolog santit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!