Amikor babát vártatok/ vártok akkor, hol éltetek/éltek?
Figyelt kérdés
Albérletben,saját házban,szűlöknél?
És hány éves voltál/vagy?( amikor babát vártál)
2015. nov. 10. 11:32
11/19 anonim válasza:
Saját lakásban. Én 30, a férjem 27 éves volt.
12/19 anonim válasza:
Saját lakásban, 30 éves voltam az elsőnél.
13/19 anonim válasza:
28 évesen vártam a babát és a helyzet jelenleg is az, mint akkor volt. Van egy saját, hitelmentes lakásunk, de kiadjuk albérletbe, mert a párom munkája miatt egy kis településen bérlünk kertes házat. 1-2 éven belül valószínűleg költözünk és akkor veszünk egy saját házat.
14/19 anonim válasza:
Saját házban, férjemmel kettesben, a ház tehermentes.
Amikor az első babát vártam 22 voltam, férjem 32.
Most 4 évvel később a 3. babát várjuk.
15/19 anonim válasza:
Saját kertes házban (hitellel).
28 voltam.
16/19 anonim válasza:
26 voltam, mikor teherbe estem, akkor még albérletben laktunk. 33 hetes voltam, mikor megvettük a saját lakásunkat, addigra már betöltöttem a 27-et.
Szóval én voltam 26 és 27 is, és albérletben és saját lakásban is laktam a 9 hónap alatt. :)
17/19 anonim válasza:
31 évesen, saját lakásban vártuk a férjemmel az ikreket.
34 évesen jött a harmadik baba, ekkor már saját családi házunkban éltünk.
18/19 anonim válasza:
Mikor az első babámat vártam, akkor a szüleimnél laktunk, mert a férjemnek pont akkor nem volt munkája néhány hónapig, én meg távmunkában dolgoztam. Aztán mire megszületett, már albérletben voltunk. 29 éves voltam az elsőnél, 31 és 32 a másik kettőnél, ők is albérletbe születtek. Most már saját házban lakunk.
19/19 anonim válasza:
Saját ház, hitelmentes, 33 évesen szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!