Amikor babát vártatok/ vártok akkor, hol éltetek/éltek?
Figyelt kérdés
Albérletben,saját házban,szűlöknél?
És hány éves voltál/vagy?( amikor babát vártál)
2015. nov. 10. 11:32
1/19 anonim válasza:
Saját házban, hitel van/volt rajta.
25 éves voltam amikor az első született, most 29 éves vagyok, a másodikat várjuk.
2/19 anonim válasza:
Sajat hazban (hitel volt rajta), 32 voltam, Hollandiaban.
3/19 anonim válasza:
26 évesen, saját lakásban éltünk (hitellel).
4/19 anonim válasza:
Saját, tehermentes lakásban. Én 22, férjem 26 éves volt.
5/19 anonim válasza:
Saját házban a férjemmel,hitelmentesen.26 voltam.
6/19 anonim válasza:
Az elsőnél a szülőknél, majd albérletben (mire megszületett, már elköltöztünk), 20 éves voltam.
Most várom a másodikat, most 28 éves vagyok, jelenleg albérletben, és ha minden jól megy, fél éves lesz, mire saját lakásba költözünk.
7/19 anonim válasza:
Bérelt lakásban 30 évesen. A gyerek 2 éves korában vettük meg minimális hitellel a lakást, amiben addig is éltünk.
8/19 anonim válasza:
anyósoméknál, 25 voltam, fél éves volt mikor saját lakásba költöztünk
9/19 anonim válasza:
A férjem lakásában, amit ő a szülei után örökölt. 23 voltam akkor, most több vagyok (és még mindig a férjem lakásában élünk).
10/19 anonim válasza:
Végig albérletben, külföldön szültem, ott ez teljesen szokványos, csak itthon kezelik valamiért ördögtől valóként ha valaki albérletbe mer szülni. Most hazaköltöztünk, itt is bérelek. 30, 34 illetve 36 éves voltam mikor szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!