Ti megvennétek ezt a lakást, ha 3 gyereket terveznétek?
Értem, ezek szerint nekem birtokvédelmet kéne kérnem az udvarban lakó három, 70 fölötti öregasszonnyal szemben, mert nagyothallók, és zavar, ha az ablakom alatt beszélgetnek? Naponta többször hallom már reggel 6-kor, ha itthon vagyok, főleg nyáron, nyitott ablaknál.
Nem így oldom meg (miért ne beszélgethetnének, és mit tehetnek arról, ha kicsit süketek már szegények?), de nem kapott mindenki normális nevelést. Tőled, 61%-os, például nem is várható el az első hozzászólásod alapján, remélem,a kérdező minimum az anyádba küldött el priviben, teljes joggal.
Mi férjemmel most ekkorában lakunk, erkélyes, 3 szoba, pici konyha, pici fürdő. Ide MAXIMUM 1 gyereket vállalnék, nem is fogunk többet. Kicsi... még picik, addig lehet a 2 gyerkőc egy szobában, de a 3 szerintem már sok.
AMúgy valaki kérdezte, hol lehet ilyen olcsón venni... mi 3M-ért vettük Baranyában, és csak a konyhát kellett újítani, többit csak bútorozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!