Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti megvennétek ezt a lakást,...

Ti megvennétek ezt a lakást, ha 3 gyereket terveznétek?

Figyelt kérdés
Szóval most költöztünk ide albérletbe, de eladó a lakás. 68nm egy nagyszoba, meg két kisebb szoba, fürdőszoba,wc, konyha meg egy folyosó és van hozzá egy garázs is így 8 millióba kerülne. Van már két gyermekünk és két év múlva szeretnék még egy 3. babát vállalni. Elég lenne egy ilyen lakás 5 embernek? Kertes vágy az álom de mind a kettőnknek olyan a munkája hogy egy szabad hétvégénk egy hónapban meg össze vissza kell járni, nem biztos hogy időnk jutna egy kertes házra. Te hogy döntenél,megvennéd vagy keresnél egy kertes házat? Egyáltalán elég öt embernek? Van erkély is.
2015. nov. 9. 20:50
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
76%

Értem, ezek szerint nekem birtokvédelmet kéne kérnem az udvarban lakó három, 70 fölötti öregasszonnyal szemben, mert nagyothallók, és zavar, ha az ablakom alatt beszélgetnek? Naponta többször hallom már reggel 6-kor, ha itthon vagyok, főleg nyáron, nyitott ablaknál.

Nem így oldom meg (miért ne beszélgethetnének, és mit tehetnek arról, ha kicsit süketek már szegények?), de nem kapott mindenki normális nevelést. Tőled, 61%-os, például nem is várható el az első hozzászólásod alapján, remélem,a kérdező minimum az anyádba küldött el priviben, teljes joggal.

2015. nov. 10. 17:20
 32/35 anonim ***** válasza:
90%
Igen, megvenném, mert jó áron adják. Ha jó az elosztása, egy ideig elég. Én kertes ház párti vagyok, mindenképp továbbállnék pár év múlva. Abban meg nem lehetsz biztos, hogy 3 gyerek lesz, minden rosszindulat nélkül. Vannak tervek, de nem minden alakul a tervek szerint mindig. 3 gyerekkel tuti nem maradnék.
2015. nov. 10. 18:17
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi férjemmel most ekkorában lakunk, erkélyes, 3 szoba, pici konyha, pici fürdő. Ide MAXIMUM 1 gyereket vállalnék, nem is fogunk többet. Kicsi... még picik, addig lehet a 2 gyerkőc egy szobában, de a 3 szerintem már sok.

AMúgy valaki kérdezte, hol lehet ilyen olcsón venni... mi 3M-ért vettük Baranyában, és csak a konyhát kellett újítani, többit csak bútorozni

2015. nov. 10. 19:50
 34/35 anonim ***** válasza:
Igen meg mi 5 , 70 nm panelba lakunk igaz fsz 2 fiam egyszobába ami galériázva van ,kislányunk velünk 1 szobába ,van egy dolgozo /tv szoba és egy nagy konyha .
2015. nov. 11. 05:26
 35/35 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen hosszú távra terveztek ott maradni. Ha nyitottak vagytok rá, hogy 4-5-10 év múlva eladjátok és vesztek nagyobbat, akkor persze. Ha nem vagytok rugalmasak, akkor semmiképp, mert három gyereknek egy ekkora lakás nagyon pici. Amíg kicsik, csak-csak. De képzelj el egy 14-16-18 évest plusz a két szülő ennyi helyiségre szerintem nagyon nem okés.
2015. nov. 19. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!