Mi a véleményetek erről a két babakocsiról? Valakinek esetleg tapasztalata bármelyikkel? Megvennétek, melyiket választanátok?
Egyiket sem venném meg!
Nagy, nehéz, sok helyet foglal, és ronda.
Miért ronda????
Nektek mi a szép???
Szerintem jók! Nekem is ilyen van. imádom.
legalább stabil és kibír több gyereket is, én nem szoktam emelgetni, így mindegy milyen nehéz.
az 1.re voksolok.
Az a helyzet, hogy sajnos anyagilag jelenleg úgy állunk, hogy valószínű ilyesmit tudunk csak megvenni. Tudom nem a legpraktikusabb és legdesignosabb kocsik, szívem szerint én is olyat vennék, ami minden igényt kielégít, de azok 100ezer ft körül mozognak, kezdődnek. Azt gondolom, hogy nehezek, már így ránézésre is. Vidéken használnánk, tömegközlekednem nem kell vele. Annyi esetleg, hogy kocsi csomagtartójában jó lenne, ha elférne. Lehetséges szerintetek?
És ilyen áron jobbat venni? De milyet pl.??
Esetleg arra nem gondoltál, h mondjuk hasznaltat vegyetek? 40 körül lehet kifogni nagyon jó állapotba levő multifunkciós kocsikat,....
Mi is újat akartunk tesonak, de találtam véletlen egy 9 hónapot használt kocsit, mindennel együtt, és el is tudtak hozni nekunk külön költség nélkül- nagyon megérte:))
Szerintem nézz szét mielőtt dontotok, mert ha megveszitek és nagyon nem válik be, újabb kocsit vesztek akkor mar árban ott vagytok.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!