Melyiket választanátok? Van itt olyan akinek van tapasztalata?
Tulajdonképpen nem vagyunk összeveszve nagybátyámmal, csak annyi zavar hogy 2-szer ült lopásért, ha neki nem tetszett a főnöke vagy a munkahely akkor otthagyta mondván neki nem dirigál senki, így bankok se, mert ugye nem is tudnak, szóval ha kap pl segélyt akkor megveszi ami neki kell , vagy amit kitalál a másik házra amiben most van( az is mamámé csak 5 éve csinálja mert kiégett) utána ideadja a maradékot de elvárja hogy 3 fogásos kaja várja, jah és ő nem iszik vizet mert nincs íze....szóval 40 x-en túl van a mamám tartja el de ő tudja mondani, hogy megnézi én hol leszek ennyi idősen..hát már most többre vittem szakmával és munkával de mind1...meg persze ha kell itthon valamit csinálni akkor le van tudva hogy ő nem itt lakik...de mamám átjár hozzá füvet nyírni...ennyit erről ki hol lakik..
És az a baj hogy mamám meg régimódi és jaj hát a gyerekem címszóval senkinek nem akar rosszat, és befolyásolható,szóval kizárni nem lehet. Azért kérdeztem, hogy az eltartási szerződés hogy működik, ha velem megköti akkor onnantól a ház az enyém csakis az enyém haszonélvezet nélkül? mert akkor megpróbálom ezt megköttetni, mert akármennyire szeretem nagymamám, ha örökösödésit köt és nbátyám lesz a haszonélvező akkor mi párommal lelépünk az ő anyjáékhoz és itt az lesz ami lesz, megnézem ki tart el kit, csak szegény mamámat sajnálnám nagyon, de hát mit tegyek.
"Azért kérdeztem, hogy az eltartási szerződés hogy működik, ha velem megköti akkor onnantól a ház az enyém csakis az enyém haszonélvezet nélkül?"
Nem, a ház onnantól lesz a tied, hogy meghal a mama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!