Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti megvennétek ezt a lakást,...

Ti megvennétek ezt a lakást, ha 3 gyereket terveznétek?

Figyelt kérdés
Szóval most költöztünk ide albérletbe, de eladó a lakás. 68nm egy nagyszoba, meg két kisebb szoba, fürdőszoba,wc, konyha meg egy folyosó és van hozzá egy garázs is így 8 millióba kerülne. Van már két gyermekünk és két év múlva szeretnék még egy 3. babát vállalni. Elég lenne egy ilyen lakás 5 embernek? Kertes vágy az álom de mind a kettőnknek olyan a munkája hogy egy szabad hétvégénk egy hónapban meg össze vissza kell járni, nem biztos hogy időnk jutna egy kertes házra. Te hogy döntenél,megvennéd vagy keresnél egy kertes házat? Egyáltalán elég öt embernek? Van erkély is.
2015. nov. 9. 20:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
42%
Én egy 72 négyzetméteres, egy + három fél szobás lakásban nőttem fel a két testvéremmel együtt. Én szerettem ott lakni. Igaz, hogy nem volt tipikus nappalink, de a szüleim ügyes elrendezéssel megoldották ezt a gondot is. Most már saját családom van, de most is egy 88 négyzetméteres házban élünk négyen (mi és két gyerek). Megengedhetnék ennél nagyobbat is, de minek? Ez pont elegendő, nem kell órákig takarítani és gazdaságosan lehet fűteni és hűteni.
2015. nov. 9. 21:42
 12/35 anonim ***** válasza:
30%

en ezt nem nagyon ertem a kornyezetemben szamos csalad el kerteshazban 2-3 gyerekkel. nekem ugyan egy van de siman elvegzem a munkat raadasul vetemenyesunk is van...ha csak negyed ekkora a kert akkor meg plane. de egy fo szabaly van nalunk: a haz van ertem es nem forditva. ha nins kedvem fuvet nyirni akkor nincs es kesz. ha ezt nem birod elfogadni, ha szereted hogy minden poccre rendben van korulotted akkor inkabb a lakas valo nektek.

mi egyebkent 74 nmen eltunk 5-en, egy szobaba voltam a noveremmel. nem volt gond, tulelheto. de most hogy kertesben elhetek latom a kulonbseget amit a kert jelent a lanyomnak. eg es fold. en biztos hogy kertesbe mennek. az embernek arra van ideje amire szakit...a kert, ha nincs vetemenyes, nalunk heti 2-3 orat visz el....ez boven elvegezheto szerintem 2-3 gyerek mellett (kornyezetemben mindneki megoldja) persze be lehet vonni a gyerekeket, es most nem arra gondolj hogy 10 eves korukig nem lesz egy perced se, mert nekem a lanyom 1,5 evesen "gazolt" a maga mondjan mig en kapaltam a zoldseget - nyilvam ennek semmi koze nem volt a valodi gazolashoz, viszont joblevegon volt es kozosen "dolgoztunk" kint a kertben. egy lakas nem tud ilyet adni. sem neked, sem neki. sem amig kicsi sem ha mar nagyobb

2015. nov. 9. 22:08
 13/35 anonim ***** válasza:
83%
Úgy nőttem fel, hogy eleinte a bátyámmal laktam egy szobában, majd 10 éves koromtól az öcsémmel. 8 év a korkülönbség köztünk, hát nem volt túl szerencsés helyzet, hogy soha nem volt magánéletem. Később kollégium, aztán saját család. 30 éves vagyok és nem adatott még meg az a helyzet, hogy legyen egy saját szobám... Ha van lehetőségetek, akkor legyen legyen legalább 4 egymástól elkülöníthető lakótér.
2015. nov. 9. 23:32
 14/35 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem is kicsi, én nagyon bezárva érezném magamat.

Nálunk most van útban az első baba, de maximum kettőt szeretnénk. Így egy 3 hálószobás házat választottunk (ezen felül van nagy amerikai konyhás nappali, étkező, 2 fürdőszoba, előtér plusz egy mosó/tároló szoba. Tartozik hozzá egy kis kert, amit könnyű lesz kezelni (mi sem akartunk nagyot), de nagyon szuper kiülni grillezni, labdázni, napozni. Én ezt tartom az ideálisnak. 3 gyerekkel pedig még plusz egy szobát.

2015. nov. 9. 23:47
 15/35 anonim ***** válasza:
58%
Tuti, hogy nem. 2 gyerekkel is kevés. Alsó hangon kéne 5 szoba 3 gyerekhez.
2015. nov. 10. 00:01
 16/35 anonim ***** válasza:
53%

Én nem! Egyrészt 68 nm kicsi (mondjuk szàmít az elosztás) másrészt sose laknék(mindig is kerteseben laktunk) bérházban vagy társasházban...nekünk kell a saját udvar! Mi se tudjuk minden nap rendbe tenni,amikor idő van rá!

Mi 160 nm-en lakunk 4-en,de tervezzük a 3. babát,3 szoba+nappalis...simán el fogunk férni,ha nem amikor nagyobbak lesznek akkor a tetőteret beépítjük! :)

2015. nov. 10. 00:37
 17/35 anonim ***** válasza:
28%
Mi 2007-ben kezdtünk el építkezni egy csendes kis faluban. 2011-ben fejeztük be. Három gyerkőc van egy 15 éves fiú 12 éves és egy 5 éves kislány. 90 négyzetméteres házat építettünk és nem vállalkozóval mert az megfizethetetlen. Mindent a férjemmel és baráttokkal csináltunk. 3 szoba van benne és kényelmesen elférünk. A fiam külön van a lányok együtt. Ha akarnám megcsinálhatnák a padlásteret de minek így érezzük magunkat jól. A nagyok lassan nagyok lesznek és kirepülnek a fészekből. És még így is 14 millával fejeztük be úgy hogy még mindig kéne szépítgetni. ÉN az biztos hogy panelba ha ingyen adnák sem laknák ott. Nem kell megjedni a kertes háztól én szerintem nincs több munka vele meg lehet mindent csinálni csak akarni kell.
2015. nov. 10. 05:37
 18/35 anonim ***** válasza:
47%
most is kicsi
2015. nov. 10. 08:34
 19/35 anonim ***** válasza:
78%

Nem venném meg, jelenleg a 2 gyerekkel még elmegy, de a 3 gyerekhez már mindenképpen kicsi.

Ha nem is kertes házat, de nagyobbat keresnék az tuti.

2015. nov. 10. 09:01
 20/35 anonim ***** válasza:
18%
Te jó ég, itt mindenki kastélyban nőtt fel? Ennél nagyobb lakást nem igazán lehet találni, a három szoba feletti lakás állati ritka. Na meg egy 68 négyzetméteres lakáson mi a kicsi? Az egy elég nagy lakás. Akinek ez kicsi, az nem látott még tényleg kicsi lakást. Na, pontozhattok lefelé nyugodtan :D
2015. nov. 10. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!