Ti megvennétek ezt a lakást, ha 3 gyereket terveznétek?
en ezt nem nagyon ertem a kornyezetemben szamos csalad el kerteshazban 2-3 gyerekkel. nekem ugyan egy van de siman elvegzem a munkat raadasul vetemenyesunk is van...ha csak negyed ekkora a kert akkor meg plane. de egy fo szabaly van nalunk: a haz van ertem es nem forditva. ha nins kedvem fuvet nyirni akkor nincs es kesz. ha ezt nem birod elfogadni, ha szereted hogy minden poccre rendben van korulotted akkor inkabb a lakas valo nektek.
mi egyebkent 74 nmen eltunk 5-en, egy szobaba voltam a noveremmel. nem volt gond, tulelheto. de most hogy kertesben elhetek latom a kulonbseget amit a kert jelent a lanyomnak. eg es fold. en biztos hogy kertesbe mennek. az embernek arra van ideje amire szakit...a kert, ha nincs vetemenyes, nalunk heti 2-3 orat visz el....ez boven elvegezheto szerintem 2-3 gyerek mellett (kornyezetemben mindneki megoldja) persze be lehet vonni a gyerekeket, es most nem arra gondolj hogy 10 eves korukig nem lesz egy perced se, mert nekem a lanyom 1,5 evesen "gazolt" a maga mondjan mig en kapaltam a zoldseget - nyilvam ennek semmi koze nem volt a valodi gazolashoz, viszont joblevegon volt es kozosen "dolgoztunk" kint a kertben. egy lakas nem tud ilyet adni. sem neked, sem neki. sem amig kicsi sem ha mar nagyobb
Szerintem is kicsi, én nagyon bezárva érezném magamat.
Nálunk most van útban az első baba, de maximum kettőt szeretnénk. Így egy 3 hálószobás házat választottunk (ezen felül van nagy amerikai konyhás nappali, étkező, 2 fürdőszoba, előtér plusz egy mosó/tároló szoba. Tartozik hozzá egy kis kert, amit könnyű lesz kezelni (mi sem akartunk nagyot), de nagyon szuper kiülni grillezni, labdázni, napozni. Én ezt tartom az ideálisnak. 3 gyerekkel pedig még plusz egy szobát.
Én nem! Egyrészt 68 nm kicsi (mondjuk szàmít az elosztás) másrészt sose laknék(mindig is kerteseben laktunk) bérházban vagy társasházban...nekünk kell a saját udvar! Mi se tudjuk minden nap rendbe tenni,amikor idő van rá!
Mi 160 nm-en lakunk 4-en,de tervezzük a 3. babát,3 szoba+nappalis...simán el fogunk férni,ha nem amikor nagyobbak lesznek akkor a tetőteret beépítjük! :)
Nem venném meg, jelenleg a 2 gyerekkel még elmegy, de a 3 gyerekhez már mindenképpen kicsi.
Ha nem is kertes házat, de nagyobbat keresnék az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!