Sógornőm karácsonyra van kiírva, erre hivatkozva kijelentette, hogy ő aztán nem fog sütni-főzni, készülni, vendégségbe menni vagy másokat vendégül látni. Hogyan győzhetnénk meg, hogy ez nem így működik?
Szerintem-legalább is remélem-hogy csak provokálni akar a kérdező....bár én nem szülés előtt álltam,de a 3. gyerekem 2 hónapos volt,amikor 14 embert láttam vendégül Szenteste.MUSZÁJ volt,de senkinek nem kívánom(bár a szűk családról volt szó,és Apukám súlyos balesete miatt kellett,hogy így legyen).
Te egy irigy,rosszindulatú ember vagy!Én egy ilyen embert alapból nem látnék vendégül(se szívesen,se sehogy).
Persze, hogy csak provokálni akar. Épelméjű ember nem csináltatna mézeskalácsot egy szerettével, aki bármikor szülhet. Ennyire senki nem lehet primitív.
Azért vicces a kérdésben a többes szám. Több "kedves rokont" sejtet a "győzhetnénk meg". Lehet, hogy szegény kismama egy rakat "jóindulatú" emberrel van körülvéve. Nem irigylem. Inkább száz ellenség, mint egy ilyen barát.
Semmi közöd hozzá. Ha olyan nagyon aggódsz érte, akkor viszel nekik ételt karácsonyra.
Húsvét előtt 5 nappal szültem, senki sem várta el tőlem, hogy csináljak bármit is, pedig vallásos család vagyunk, sőt a férjem szülei és az én szüleim is egyszerre jöttek el húsvétkor, addigra már hazamehettünk, ők hoztak ételt, van amit ott sütöttek meg stb. A szülés utáni 2 hónapban főznöm sem kellett mert vagy az egyik nagyszülő vagy a másik hozott főtételt, vagy épp itt főzte meg, mert itt volt egy ideig. Anyósom is itt volt két hetet meg anyám is, szóval, neked és a szüleidnek kellene nekik segíteni most. Amikor anyósom lánya szült mi is vittünk neki ételt, mert ő is sokszor eljött nekünk segíteni, ugyanezt a segítséget viszonoztuk amikor megszülettek a gyerekei. Nem azt néztük mit csinál vagy nem csinál, az volt a természetes, hogy segítünk egymásnak ha kell.
Szerintem ez az a kerdezo, aki mar tobb hasonloan rosszindulatu es ostoba kerdest kiirt.
Biztos vagyok benne. Egyutt el veluk, ezert nyuglodik most azon hogy a mindenoras sogorno nem akarja Karacsonykor a munka oroszlanreszet elvegezni. Az eddigi kerdesei is olyanokrol szoltak hogy neki kene mosogatni, vagy felmosni, es ezert fel volt haborodva, mikozben a sorgorno meg mindennap foz ra. Volt tobb kerdese, nem emlekszem az osszesre, de mindegyiknel leleplezodott es mindenhol egyontetuen ki voltak akadva rajta a valoszolok, ahogy ennel a kerdesnel is.
Tavaly november 20.án szültem.
Hát, hogy teljesen őszinte legyek, le volt sz#rva a karácsony!
Annak örültem hogy lyuk van a hátsómon, illetve, hogy két fülem van és nem vagyok szatyor (csak nagyon hasonlítottam).
Vettünk tortát a familyfrost-tól, sütőben sült fűszeres csirkemell volt, meg krumplisaláta (férj segedelmével).
Húgom drága, imádom érte, elvitte a nagylányt sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!