Sógornőm karácsonyra van kiírva, erre hivatkozva kijelentette, hogy ő aztán nem fog sütni-főzni, készülni, vendégségbe menni vagy másokat vendégül látni. Hogyan győzhetnénk meg, hogy ez nem így működik?
Mi vagy te, a főnöke???
Akarna a tököm főzni,vendégsereget várni,mikor bármikor szülhetek...
De jó is mikor az embernek ilyen "megértő" családja van!
Süss,főzz te!
Jah és a saját portádon söprögess! Szebb karácsonya lenne mindenkinek!
Ezt én sem értem...
Én sem szeretnék vendégeket látni, és elmenni sem, ha épp akkorra vagyok kiírva. :) Nyilván a gyerekkel készülni fog.
Apa nincs abban a családban? Ő lebénult, hogy nem tud adott esetben sütni vagy főzni?
De te is átmehetsz megcsinálni helyette.
Te mekkora bunkó vagy. Én is karácsonyra vagyok kiirva. Eddig én sütöttem az egész családnak a bejglit, de most lehet kihagyom. Szted a mézes kalacstol karácsony a karácsony? Meg attól, hogy anyuka egy hétig nagytakarít, 3 napig vásárol, 2 napig főz, amit aztán 5 perc alatt betùr a család? Ezek után meg menjen mosolyogva vajudni? Édes istenem. Akkor főzz te a lánynak, nehogy kimaradjon neki a karácsony! Látom sajnálni tudod a gyereket, de fakanalat a kezedbe nem vennél. Csak kritizálni akarod vmivel!
De jó hogy engem senki nem kért fel mindenórás terhesen belet mosni, pedig 3 disznót is vágnak karácsony előtt. Asd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!