Ha semmiképpen nem vállalok több gyereket, rossz anya vagyok?
Figyelt kérdés
Már van kettő. Egy beszélgetésből kifolyólag fogalmazódott meg a kérdés.2015. okt. 21. 17:55
11/17 A kérdező kommentje:
Ilyen értelmes válaszra mit lehet írni? Görgess tovább.
2015. okt. 21. 18:08
12/17 anonim válasza:
Persze, csak az lehet jó anya, akinek minimum három gyereke van, plusz kettőt örökbefogad, mellette befogad minimum 10 menhelyi kiskutyust, és kismacskát. Én azt hittem, ez olyan alap dolog, amivel mindenki tisztában van. :O
13/17 anonim válasza:
A barátnődnek hány gyereke van, kérdező? Meddig fogja szülni őket, ameddig van peteérése? Szerinted komolyan kell venni egy ilyen buta beszólást? :)
14/17 anonim válasza:
Szerintem nem vagy rossz anya.
Nekem is 2 van.
Idegileg is elég ennyi, illetve nem akarok már többször sem terhes lenni, sem szülni.
15/17 anonim válasza:
Nekem meg csak egy gyerekem van és nem akarok többet. És nem érzem ettől magam rossz anyának, egyáltalán, mert annak az egynek minden tőlem telhetőt megadok, kettőnek pedig már nem tudnám. Ilyen egyszerű az egész.:)
16/17 anonim válasza:
Te nem vagy rossz anya. Tudod ki a rossz anya? Aki Miskolcon szándékosan elhagyta a 2,5 éves kisfiát. Na, ő rossz anya, sőt embernek sem nevezném!
17/17 gumicsizmás bagoly válasza:
Négy gyermekem van. Nem törekszem arra, hogy jó vagy rossz legyek, szimplán én vagyok az anyjuk, ezt húzták a lutrin.. Mindig mondogatom, hogy egy jobbért kétszer ennyit kellett volna sorbaállni. Az, hogy te hány gyereket vállalsz, a legbensőbb magánügyed, a tiéd és a férjedé/párodé. esetleg köttesd le magad, ha végképp eldöntötted vagy a férjed is megteheti.
Ne csodálkozz, ha egy ilyen kérdésre furcsa válaszokat kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!