Miert vagyok rossz anya?
Visszahivtak a munkahelyemre. Kaptam ket het gondolkodasi idot, amiben a szervezes nagyobb szerepet kapott. A lanyom 16 honapos.
A nyar alatt rokonsag, baratok segitenek be, osztol pedig (amugy is) megy bolcsibe.
Be kellett mar iratnom tavasszal, hogy biztositva legyen a helye.
Sokat ragodtam azon, hogy elfogadjam-e a felajanlott allast/munkakort?!
A csalad biztatott es mellettem allt. Barati tarsasagunk is batoritott, segitokeszek.
Vegul elfogadtam az allast es par nap mulva munkaba is allok.
Hatalmas a lelkiisemertfurdalasom, nagyon aggodom, hogyan fogja megelni a lanyom.
Viszont, mostansag kapom a hideget-meleget szamomra abszolut jelentektelen emberektol (szomszedok, anyukak jatszoterrol, baba-mamas smerosoktol), hogy minek kellett nekem gyerek, ha le se sz.rom?
Miert kell a lelkivilagat tonkre tennem? Nem fog bennem megbizni, stb.
Azzal jonnek, hogy sosem fogom bepotolni ezeket az elvesztegetett idoket!
Ennyire sz.r anya lennek?
Nem, csak butuska, mert meghallgatsz minden véleményt és hagyod, hogy hassanak rád.
Megbeszélted a családoddal, eldöntötted. Ennyi.
Ne törődj azzal, hogy ki mit mond, nem rájuk tartozik.
"A gyereknek is többet fogsz tudni adni, és az együtt töltött idő minősége a fontos, nem a mennyisége!"
Na igen, ezt 16 hósan meg is fogja érteni, amikor anya 8 órára elmegy, és majd addig sír, míg rá nem jön, hogy nem baaaj, a maradék 3 számít, nem az a nyolc!
#1,#4
Baromira nem bírom azokat akik itt mint megmondóemberek játszák az überanyát és sarkos véleményt mondanak olyan dolgokról, ahol a körülményekről gőzük sincs.
Én ugyan otthonvoltam a gyerekeimmel, de nekem szerencsém volt otthonról is tudtam dolgozni és még egy új diplomát is szereztem ezek alatt az évek alatt.
De eszembe nem jutna megítélni azt, aki visszamegy dolgozni és bölcsibe adja a gyerekét. az ő döntése, ő ismeri az okokat.
Igen csekély intelligenciára vall olyan kinyilatkoztatásokat tenni mint te.
#7 a stílus az ember.....
Ha kérdeznék kinek a gyerekéért aggódnék, akkor bizony nem a kérdezőét választanám, hanem a tiédet....erről ennyit
Igen, éppen ezért annyira csúnyán sérültek az európai gyermekek, mert csak mi tudjuk, hogy igenis anyunak 3 évet 0-24-ben a gyerek lábai előtt hevervén kell töltenie. És ezért olyan ügyesek, okosak és magabiztosak a magyar gyerekek. Mert itt élnek a megmondóemberek. És mi bizony tudjuk.
Kérdező: Nyugalom. Nem kell mindenkivel szóba állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!