Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert vagyok rossz anya?

Miert vagyok rossz anya?

Figyelt kérdés

Visszahivtak a munkahelyemre. Kaptam ket het gondolkodasi idot, amiben a szervezes nagyobb szerepet kapott. A lanyom 16 honapos.

A nyar alatt rokonsag, baratok segitenek be, osztol pedig (amugy is) megy bolcsibe.

Be kellett mar iratnom tavasszal, hogy biztositva legyen a helye.

Sokat ragodtam azon, hogy elfogadjam-e a felajanlott allast/munkakort?!

A csalad biztatott es mellettem allt. Barati tarsasagunk is batoritott, segitokeszek.

Vegul elfogadtam az allast es par nap mulva munkaba is allok.

Hatalmas a lelkiisemertfurdalasom, nagyon aggodom, hogyan fogja megelni a lanyom.

Viszont, mostansag kapom a hideget-meleget szamomra abszolut jelentektelen emberektol (szomszedok, anyukak jatszoterrol, baba-mamas smerosoktol), hogy minek kellett nekem gyerek, ha le se sz.rom?

Miert kell a lelkivilagat tonkre tennem? Nem fog bennem megbizni, stb.

Azzal jonnek, hogy sosem fogom bepotolni ezeket az elvesztegetett idoket!

Ennyire sz.r anya lennek?

2015. máj. 27. 14:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%

10-essel értek egyet, nem attól leszel jó anya, hogy 3 éves koráig - vagy még tovább - 24/7 a gyerekkel vagy. Semmi gond nincs azzal, hogy visszamész dolgozni. Nyugat-Európában egyáltalán nem divat 3 évig otthon ülni, ebbe csak a magyar anyák kényelmesedtek bele. És a merev munkaerőpiac ebben támogatja őket.

Én is vissza fogok menni dolgozni, ha betölti az egy évet. Szerintem ezzel semmi gond, mert az én gyerekemnek nem csak anyja, hanem apja is van, szeretném, ha vele is legalább olyan jó kapcsolata alakulna ki, mint velem. Amíg én napi 4 órában dolgozom, apa vigyáz rá. Később pedig, amikor 6-8 órában dolgozom már, akkor pedig bölcsibe megy, mert a gyereknek szüksége van kortárs közösségre. Aztán pedig, amikor betölti a három évet, nem fogok nyüsszögni, hogy nem akarom óvodába adni - ahogy teszik itt a "jóanyák", akik az érettségire is a gyerekük farzsebében mennének.

2015. máj. 27. 16:28
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
Tokeletesen egyetertek az utolso hozzaszoloval!!
2015. máj. 27. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!