Hogyan mondanátok meg a védőnőnek, hogy legyenszives szólni, ha jönni fog?
Figyelt kérdés
Engem is idegesít, de jelen pillanatban a férjemnél szakadt el a cérna (3 műszakban dolgozik, szeretne pihenni esetleg lengébben is :) ) . Engem is nagyon zavar, hogy csak úgy beállít a nagy semmiből. Folyton fenyegetőzik hogy vigyem el a gyereket füll orr gégészetre. Ma elvittem de nem fogadtak. Nem fogja fel hogy 3 kisgyerek mellett 40km-t utazni nem olyan buli dolog. Azt mondta lehet időpont nélkül menni, hát kiderült hogy nem. A férjem azt mondta hogy befog neki olvasni. Szóval a lényeg, hogy kellene szólni a védőnőnek hogy minimum szóljon, ha jön. Hozzáteszem hogy értelme nincsen mivel a legkisebb is már 2 éves. Amikor jön, annyit kérdez hogy van-e étvágya a gyerekeknek és hogy van-e vmi kérdésem. Szóval tök értelmetlenül tolakszik be. Ötlet?2015. okt. 19. 20:34
21/42 anonim válasza:
Melegviz, futes van? Ha igen, nincs oka ennyit jonni.
A gyerekorvos mit mond a fuleszetre?
22/42 anonim válasza:
Akkor megmondod neki, hogy szóljon előre...Bar a bugyiban flangalast nem ertem, mire jo. Olyan, mintha akadekoskodnal mindenen. Nem a védőnő. Te...
23/42 A kérdező kommentje:
Nemtudom, hogy köteles vagyok-e beengedni. Eddig mindig beengedtem.
Azért költöztünk messze, mert a saját mégiscsak jobb mint az albérlet. És városon 10 milla alatt nincs ház. Itt vidéken a töredéke. Inkább a felújításra költünk, minthogy egy idegen ember zsebét tömjük.
2015. okt. 19. 21:17
24/42 A kérdező kommentje:
Van víz villany fűtés. Minden van...
2015. okt. 19. 21:18
25/42 A kérdező kommentje:
Minkét gyereknek rossz hallást diagnosztikált. Holott tökéletes a hallásuk. Fél éve voltunk hallásvizsgálaton ahol jók lettek az eredmények. Most megint követeli hogy menjünk. Ma mentünk is, de nem fogadtak.
2015. okt. 19. 21:22
26/42 anonim válasza:
Ha a bugyiban flangálás a probléma akkor a postásnak sem nyitsz ajtót, vagy az is előre bejelentkezik? Három gyerek mellett meg miért kell bugyiban mászkálni?
27/42 A kérdező kommentje:
Csak egy példa volt... ne hozzatok már ennyit ki belőle. Az én házam, simán megtehetem. A postás meg nem kopog hanem zenél. Nála simán megteszem hogy nem megyek ki ha épp úgy tartja kedvem.
2015. okt. 19. 21:33
29/42 A kérdező kommentje:
A védőnőtől sem félek. Csak szeretnék kényelemben lenni otthon, nem pedig rettegésben hogy mikor törik ránk az ajtót.
2015. okt. 19. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!