Hogyan mondanátok meg a védőnőnek, hogy legyenszives szólni, ha jönni fog?
Jaj, fül-orr gégészetre kérj időpontot telefonon, nem kell 3 gyerekkel 40 km-t utazni, rögtön csak a traumán fogadnak. Ha látja a gyereket egy fül-orr gégész, azzal nem ártasz. Nekem is 3 gyerekem van, bár eszembe nem jutna egy nagyvárostól 20-km-rel messzebb költözni, na mindegy, a nagyobbal nagyon sokat jártam fül-orr gégészetre, egyszer sem vettek előbbre, mert 6 év alatti volt a fiam, de ha a védőnő úgy látja, hogy nézze meg gégész, akkor nézze meg, gondolom nem dolgozol, az idődből kitelik. De, mondom, kérj telefonon időpontot!
Ha a védőnő ennyire kíváncsiskodik és bemászik még a kerítésen is, akkor lehet van is rá oka, nem? Ha meg újak vagytok, akkor talán meg akar ismerni v. mit tudom én, de az írásodból ítélve, szerintem nem ok nélkül megy hozzátok ilyen sűrűn és váratlanul.
De ha jön, akkor nem vagy köteles beengedni, nem?
Udvariasan tájékoztatod, hogy most nem alkalmas és kész.
Nem tudom amúgy, hozzám 3 védőnő is járt, de sosem volt abból probléma, ha nem volt jó, amikor jött. Amikor lakótelepen laktunk, akkor x időnként végigjárt egy háztömböt a védőnő, tehát tudta, hogy nagyjából mikor jár arra legközelebb. Amikor meg Bp. agglomerációjába költöztünk, akkor meg végképp érdeke volt előre szólni, mert utcánként volt kb. 2 kisbaba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!