Mióta szokás facebook-on és iwiw-en családlátogatásról szólni a védőnőnek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 12:01
1/9 anonim válasza:
?
Nem igazán értem a problémádat...
2/9 kíváncsicska válasza:
Nekem pl soha nem szól mielőtt jön.Igaz emiatt jó párszor vetődött árnyékra mert nem voltunk itthon, de így járt.Ő legalább szól neked.
3/9 anonim válasza:
Nekem se szólt sosem, se telefonon, se facebookon (pedig fennt van), így sokszor feleslegesen jön, mert csak akkor hív, ha itt van, így járt, ha nem vagyunk itthon. :D
4/9 anonim válasza:
Ezzel mi a probléma? Rugalmasan kezeli a dolgokat, és legalább szól... Vagy ajánlott levelet vártál volna?!
5/9 anonim válasza:
Nekünk sem szól sosem. Nem értem a problémádat.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit kell sokaknak kiakadni. Úgy értettem, hogy eddig telefonon szólt.
2014. jan. 22. 13:35
7/9 anonim válasza:
És mi a a probléma, azzal, hogy most facebookon szólt? Ő legalább szól.
8/9 anonim válasza:
a face ingyen van és ma már eléggé megszokott ott üzenni ha nem olyan fontos valami... gondolom senki nem fizeti a telefonszámláját, hogy minden kismamának telefonálgasson mikor megy, így lecsökkenti a kiadásait.. szerintem nincs ezzel semmi gond.. :)
9/9 anonim válasza:
Én a gyerekorvosunkkal és facebookon szoktam megbeszélni az oltásokat pl. Én sem értem mi ezzel a gond, én jobban örülök neki, ha ír egy üzenetet, mintha felhívna, mert lehet, hogy valamiért épp nem tudom felvenni, aztán amikor visszahívom neki nem jó, amikor telefonon beszélünk nem tudom leellenőrizni, hogy jó-e az időpont stb. Ha üzenetet ír, akkor van időm átgondolni a választ meg ilyesmik, szerintem nagyon praktikus így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!