Keresztelő után szokás ebédet tartani a megjelenteknek?
Mi a 2 éves sz.nappal együtt tartottuk a keresztelőt. 18-an voltunk (szűk rokonok).
Előtte lévő nap mindent előkészítettem, a köretett megcsináltma, amit másnap csak melegíteni kellett.
Keresztelő+sz.nap reggelén megsütöttem a sültcsirkét, előkészítettem a terítéshez a dolgokat, feldíszítettük a lakást.
11-re mentünk a templomba (10 perc gyalog, de kocsival mentünk), délre hazaértünk és fél1 - 1 körül már ettünk.
Mindent kisütöttem. Egyik felét gázon, másikat fritőzbe. A köretek a mikróba melegedtek, a sült csirke még forró volt!
A baconos májat 15 perc alatt készre sütöttem.
Midnenki megvolt elégedve, nagyon izlett nekik minden. És ami fontos, hogy ezerszer olcsóbban és időben hamarabb került minden az asztalra, mintha étterembe mentünk volna ennyien!
Abban fél óra- 1 órában pedig a rokonok beszélgettek és játszottak a gyerekekkel. Fel se tünt nekik, hogy eltelt az idő és már ebéd van!
Ebéd után 1 órával pedig jött az ajándékozás és a tortázás.
Ha megint újrakezdeném, akkor sem csinálnék semmit se másképp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!