Mi köze a védőnőnek ahoz, hogy mi mivel fűtünk?
Azért van köze hozzá, mert neki kötelessége, hogy a kisgyerekes családoknál ne fordulhasson elő olyan, hogy pl. tüzelő vagy fűtésre való alkalmatosság nélkül legyen egy család a gyerekekkel.
Mert ahol nincs pénz fűtésre, hideg van, ott nyilván nincsenek jó helyen a gyerekek, mert ezzel veszélyeztetve vannak. És az ilyen dolgokat a védőnőnek kötelessége kiszűrni, ugyanis ha történetesen van egy család, ahol nincs fűtés és mondjuk ennek következtében meghal egy gyerek, akkor a védőnőt is igen csúnyán megráncigálhatják.
Meg ha a védőnőnek tudomására jut, hogy egy család mondjuk nehéz helyzetben van fűtés tekintetében, akkor esetleg tud tanácsot adni, hogy hová lehet fordulnia a családnak, milyen támogatásra, segítségre van lehetőségek, megoldva ezzel az ilyen jellegű problémákat.
Szóval nem értem, hogy miért orroltál meg ennyire a védőnőre. Szerintem teljesen alaptalan a felháborodásod.
De mondjuk azért az is elgondolkodtató és valószínűleg azért is kérdezett rá a védőnő a dolgokra, hogy van egy 5 hónapos gyereketek, akivel soha nem vagy otthon napközben, hanem mindig vagy valahol. Vajon ezt miért teszitek? Mert nagyon sok ilyen család van, ahol ezt azért teszik, mert otthon nincs elegendő tüzelő, így hogy elég legyen, elmennek rokonhoz napközben, ahol fűtenek, otthon pedig csak estére gyújtanak be.
Illetve azért főleg ilyenkor, a betegségek, influenza szezon környékén egyáltalán nem egészséges, hogy egy 5 hónapos gyerekkel nem otthon vagy a nap nagy részében, hanem ki tudja, hogy hol, ahol sokkal nagyobb valószínűséggel kap el fertőzéseket.
Szóval lehet hogy ezekért a dolgokért kérdezősködött a védőnő. Amit viszont nem tesz rosszul szerintem.
A kérdésed és a kifejtés kicsit üti egymást. Abba köt bele, hogy mikor fűtötök, vagy abba, hogy mivel?
Amúgy le lehet mondani a védőnői szolgáltatásról, de ő csak a gyereknek akar jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!