Szerintetek mi a helyes megoldás?
Ezt nem lehet előre megmondani, van, aki bánja, hogy sokáig húzta, és szülne még 3 másik gyereket a meglévő 1 vagy 2 mellé, van, akinek pedig utána sem jön meg a ekdve hozzá, hogy ott van a gyerek.
Alapvetően én úgy akartam vállalni, hogy biztosan érezzem, hogy akarom. Nem tudom, mennyire jön meg ez az érzés, ha terhes leszel. Talán akkor, amikor először látod mozogni az ultrahangon, vagy amikor először érzed a mozgását.
Ha azon parázol, hogy jó anya leszel, elárulom, hogy se tökéletes anya, se tökéletes apa nem létezik. De a saját gyerekednek te mindenképpen az leszel, még így tökéletlenül is. Minden tulajdonságnak két oldala van, és egy adott szituációtól fog függni, hogy mit tud a gyerek majd abból használni, amit te átadsz neki, ilyen értelemben még ha akarnád sem tudnád elrontani:)
Nekem is vannak kétségeim, hogy milyen anya leszek, pedig terveztük, és nagyon vártuk a hasamban lévő kis lurkót. Hiába mondják mások, hogy hú, nálunk jó dolga lesz a gyereknek, mert én nem érzem, hogy mintaanya leszek, de azt hiszem, nincs is arra szükség. Megteszem, amit meg tudok, és remélem, hogy valami jó fog kisülni belőle, mégha nem is leszek ideális anya. Egyáltalán milyen az? A te fejedben milyen kép él erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!