Nem jött össze éveken keresztül a baba de most úgy éreztem sikerült
Nem teszteltem.Igy csak megérzés.
Szédülök hányingerem van furának érzem az alhasam.24.-én voltunk együtt rá pár napra volt folyásom.Ma meg semmi előjel nélkül kevés vérzésem van.Se görcs se mellfeszülés.Csak iszonyat szédülök rossz a közérzetem.Máskor a menszeszt mindig jelzi a mellfeszülés.Mi lehet ez? Remèlem semmi baj megvagyok ijjedve.
2015. okt. 18. 13:41
1/9 anonim válasza:
Mi lehet ez? Mittudomén.
B... felnőtt ember vagy. Vegyél egy tesztet és kiderül , terhes vagy-e.
A hányinger, rossz közérzet egy sima betegség tünete is lehet.
2015. okt. 18. 13:47
2/9 anonim válasza:
Mit tegyél? Csinálj egy tesztet!
2015. okt. 18. 14:17
3/9 A kérdező kommentje:
Vasárnap honnan vegyek tesztet? Arra gondoltam bemenjek most a korházba? Vagy esetleg másnak volt így?
2015. okt. 18. 14:27
4/9 anonim válasza:
Ügyeletes patika, de lehet, hogy még benzinkúton is van. Amíg nincs egy pozitív teszt a kezedben, nem hiszem, hogy nagyon foglalkoznának a dologgal...
2015. okt. 18. 14:31
5/9 anonim válasza:
Wazze,vagy ez,vagy az.Szerinted,mi honnan a viharból tudhatjuk?Vegyél egy tesztet,csináld meg,utána okosabb leszel.Ja,és az ijjdeve az csak 1 j.
2015. okt. 18. 14:50
6/9 anonim válasza:
Kórházba???????Ezért??????
2015. okt. 18. 14:51
7/9 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelő ne engem tanitsál meg helyesen írni.. Köszönöm az értelmes vàlaszt.
2015. okt. 18. 15:29
8/9 anonim válasza:
Ne menj kórházba, mégis mit tudnának veled csinálni?
1., Ha terhes is voltál, (+ teszt) és vérzel, akkor most vetélsz, tehát kémiai terhesség volt.
2., Vagy csak megjött.
Egyik esetben sem tudnak mit tenni, max körbe röhögnek.
Irány az ügyeletes patika és tesztelj, hogy megtudd mi a helyzet, bár az sem igazán változtat a lényegen, a vérzés sosem jelent jót.
2015. okt. 18. 17:18
9/9 anonim válasza:
A vérzés nem mindig utal vetelesre. Szóval , csinálj egy tesztet, amit ügyeletes gyógyszertárban tudsz megvenni most. És irány a kórház, ha pozitív . Vagy hívd fel az ügyeletet, kérdezd meg, mit javasolnak ok. Mindig racsodalkozok azokra az emberekre, akik itt kérnek orvosi / egészségügyi tanácsot. Főleg, ha még tesztet sem csinál valaki, és azt várja, hogy itt megmondjak neki a frankót. Vagy diagnózist állít fel két tok általános tünet alapján... Ez körülbelül olyan, mint amikor tusszent valaki - lehet influenzás, allergiás vagy csak beleszagolt a borsba előtte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!