Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szülők tényleg gyönyörűnek...

A szülők tényleg gyönyörűnek látják a gyereküket? Még akkor is ha nem az?

Figyelt kérdés

Persze, nem arra gondolok, amikor kisbaba, hanem amikor már nagyobb, minimum 10-12 éves.

A csúnyán kövér/sovány, pattanásos, szabálytalan fogú, lóarcú stb. gyerekek/kamaszok szülei valóban gyönyörűnek látják a gyerekeiket vagy csak azt mondják nekik?

Nekem anyukám mindig mondta, hogy mennyire szép vagyok, pedig mindenki látta rajtam, hogy nem vagyok az.:))

2015. okt. 16. 16:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10.:nem babáról,hanem 10-12 éves gyerekről van szó!
2015. okt. 17. 01:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Azóta persze a legszebb loknis pónifüggő aki a világon létezik. :)
2015. okt. 17. 01:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Az anyák elfogultabbak, legalábbis nálunk így volt.

Apától egész gyerekkoromban azt hallgattam, hogy milyen kövér vagyok, pedig ez nem is volt igaz, csak ő a sovány nők megszállottja, anyukám is simán lekövérezte mikor engem szoptatott :((

Apa nekem is csinált egy szuper evészavart emiatt ami már majd 15 éve tart.....

Anya sose mondott ilyen durvákat nekem, ő szépnek látott mindig, bár már nagyobb koromban, ha megkérdeztem, akkor őszintén elmondta, hogy igen, most picit felszedtem magamra, jobban állna, ha fogynék valamennyit, de akkor is mindig hozzátette, hogy de így is szép vagyok. Ilyenek az anyák, én is gyönyörűnek látom a saját lányom :)

2015. okt. 17. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!