A szülők tényleg gyönyörűnek látják a gyereküket? Még akkor is ha nem az?
Persze, nem arra gondolok, amikor kisbaba, hanem amikor már nagyobb, minimum 10-12 éves.
A csúnyán kövér/sovány, pattanásos, szabálytalan fogú, lóarcú stb. gyerekek/kamaszok szülei valóban gyönyörűnek látják a gyerekeiket vagy csak azt mondják nekik?
Nekem anyukám mindig mondta, hogy mennyire szép vagyok, pedig mindenki látta rajtam, hogy nem vagyok az.:))
mit kellett volna mondania? hogy nem vagy szép? :D
szerintem anya legyen a talpán aki megmondja a gyereke szemébe ha nem szép!
én mondjuk átlagos vagyok és mindig azt mondták hogy szép vagyok, az én esetemben nyilván nem arról van szó hogy ronda vagyok és nem akartak hazudni csak egyszerűen tényleg szebbnek látott anya mint az átlagot, mégha átlagos is vagyok...de a ronda gyerekeknek nyilván azért mondják hogy egy kis önbizalmat adjanak...de aki egy kicsit is átlagos, az szerintem a szülei szemében már egy bombázó :)
mondom, szerintem ha valóban ronda a gyerek, kizárt hogy szépnek látnák őt, max azt mondják...ha meg átlagos a gyerek, akkor szerintem vannak annyira elfogultak hogy szebbnek látják mint az átlag...legalább is magamból kiindulva.
2-es
Nézd, az én nagylányom most kamaszodik. Ezért csupa pattanás lett az arca. De a vonásai ettől még szépek, ő maga, nagyon is szép, nekem őszintén tetszik. A pattanásai csúnyák, nem ő maga.
És igen, elfogadható az is, ha elfogultan szépnek látja egy anya a csúnyát is, meg az, ha csak azt mondja. :)
Háááát,egyelőre nem kamasz a gyerkőc,de nem tudom elképzelni,hogy valaha is csúnyának lássam.Szerintem ez kódolva van a szülőkben,ez a normális.
Én is szépnek látom a saját anyukámat,nekem ő a legszebb,ami biztosan nem így van ha a realitás talaján maradunk,de mégis ez az érzésem.Ez tök jó!
Képzeld,ha azt mondta volna anyukád: "ejj lányom,de ronda vagy!" :D
Nem tudom engem milyennek lattak a szuleim, egy biztos, soha nem dicsertek pedig nagyon szep kislany voltam. Vagy lehet hogy dicsertek kisgyerekkoromban, de arra nem emlekszem.
Kesobb is, tinedzserkoromban, kirivoan szep voltam, modellkedni is hivtak, de a szuleim nem engedtek (uton-utfelen leszolitottak modellugynoksegek kepviseloi es fotosok).
A szuleimet ez inkabb bosszantotta, es mindent megtettek hogy elvegyek az onbizalmamat. Gunyos beszolasaik voltak, hogy jaj ne kepzeljem mar hogy engem fognak felfedezni, az apam meg topmodellnek is csufolt. Nem is lett belolem semmi. Most 34 eves vagyok, 20 kilo plusz van rajtam, szules ota szedtem fel, a terhesseg alatt szinte semmit sem hiztam csak amiota megvan a babam.
Nagyon rosszul erint, hogy nem vagyok mar "forgalomleallito" szepseg. Pedig a terhesseg elott is az voltam, hiaba multam el mar boven 30. Hat ez van. Most persze vigasztalnak hogy szep es csinos no, anya vagyok. Fene se erti ezt. Nem vagyok vonzo ilyen koveren. Ugy latszik, ok tenyleg azzal nem tudtak mit kezdeni hogy szep vagyok, talan feltettek hogy abbol akarok megelni? Nem tudom. Mindenesetre belem egett, es a mai napig faj ahogy a legszebb eveimben ledegradaltak.
Hát az én lányomnál csúnyább babát nem láttam.
Bennszorult a feje a medencecsontomba.
Nagyon csúcsos lett a kis kobakja, ráadásul kicsit oldalasan, amitől úgy nézett ki, mintha az egész arca el lett volna csúszva.
Emellett olyan szőrtelen volt, mint egy frissen gyantázott csiga. Az ödémás kis mindenéről ne is beszéljünk.
SOHA nem mondom ezt el neki, hacsak nem születik egy hasonlóan csúcsfej unokám, és még kell hogy vigasztaljam a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!