Robert Herman kérdése:
Kozel 40 evesen mar keso csaladot alapitani?
Figyelt kérdés
Stabil anyagi hatterrel rendelkezem, ugy erzem hogy talan meg mindig eretlen vagyok erre.. de ugy erzem, itt az ideje..2015. okt. 13. 23:01
1/5 anonim válasza:
Lehet,hogy most úgy érzed éretlen vagy,de amikor már tényleg lesz egy családod,akkor azt mondod majd,hogy te jó ég miért vártam eddig...
Egyébként nem késő!
Sok sikert ! :)
2/5 anonim válasza:
Nem késő! Hajrá! :)
Szerintem 25-40 év között az ideális! :)
3/5 anonim válasza:
Nem késő. Sosem késő egyébként, én úgy gondolom. Félelmetes, ez tény. Minden változás félelmetes. De fantasztikus új ajtókat nyit meg a továbblépés. Meg fogsz lepődni rajta! A férjem harminc évesen jutott el arra a pontra, ahol azt mondta, hogy most már szeretne gyermeket. Én megvártam, míg eljut ide. Miután megszületett, megismerték és megszerették egymást, rájött, mit tud adni és mit tud kapni egy ilyen kis embertől, elképedve vallotta be egyik este, hogy fáj a szíve, amiért nem előbb vállalta, mert fantasztikus dolog, és nem tudja, mitől tartott ennyire. Őszintén szólva úgy gondolom, hogy nem baj, hogy nem előtt vállalta. El kellett jutnia arra a pontra, amikor szembe mert nézni a bizonytalansággal, amikor úgy érezte, hogy meg meri lépni. Nem lett volna jobb előbb, még akkor sem, ha én vágytam már rá korábban. Szüksége volt erre az időre. Most olyan apa tud lenni, amilyen lenni akart. :) Sok sikert neked a családalapításhoz! :)) N32
4/5 anonim válasza:
Ha még mindig éretlennek érzed magad rá, és csak azért gondolsz erre, mert ez valamiféle elvárás, inkább ne vágj bele.
Amúgy nem késő, de családot alapítani komoly elkötelezettség, csak úgy érdemes, ha teljes szívedből, őszintén vágysz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!