Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi vigyük a lányunk pár...

Mi vigyük a lányunk pár naposan, hogy megnézzék? Nekem furcsa csak ez?

Figyelt kérdés

6 napos a lányunk,programozott császár volt, előtte 5 hónapig feküdnöm kellett,de legalább nem kórházban. A sok fekvéstől nagyon legyengültem,megviselt a császár is,bár a lényeg,kihúztam a 38. hétig,a babánknak semmi baja,én meg majd jobban leszek.

Anyósék 300 km-re laknak, amig nem lettem terhes,havonta meglátogattuk őket. Azota miattam nem voltunk,nem kockáztattam,a férjem pedig nem mert egyedül hagyni ( melohelyről a szomszéd országba se tudták elküldeni,megmondta,csak olyan helyre megy,itthon tudjon lenni rögtön ha baj van).

2 napja vagyunk itthon,anyós már rákezdte, hogy menjünk, vagy ha én nem,vigye férjem a gyereket. Férjem megmondta,hogy majd max tavasszal,most még igen pici 4-5 órás úthoz és én se bírnám, télen meg nem visszük sehova.Jöjjenek ők. ( nem jönnek,após csak ismerős helyen vezet, vonatra meg nem szállnak,mert Pesten át kellene szállni).

Szüleim 200 km-re laknak igaz csak,de már a kórházban meglátogattak utolsó nap,hoztak rengeteg ételt itthonra,majd hétvégén jönnek megint reggel,este meg mennek haza,dolgoznak hétfőtöl szombatig.

Anyós egyelöre meg van sértődve.

Tényleg nekünk kellene vinn

2015. okt. 12. 09:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden egészséges felnőtt embertől elvárható, hogy meglátogassa az újszülöttet. A férjeddel értek egyet. Ne egy nulla immunrendszerű, néhány hetes baba utazzon több órát két lusta ember miatt! Ha annyira nagyon kíváncsiak lennének rá, akkor fel tudnának ülni a vonatra egy-egy könyvvel és el tudnának menni hozzátok. Felnőtt embereknek meg szerintem ideje lenne annyira összeszedniük magukat, hogy át tudjanak szállni A vonatról B-re. Nem óvodások már, felnevelték a férjed, nagyszülők lettek. Ennyi bele kell, hogy férjen.
2015. okt. 12. 10:25
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Teljesen igazatok van, én sem vinném tavaszig. Pont most kezdődik a jó kis vírusfertőzéses időszak, jön majd az influenza, eszembe nem jutna kitenni egy babát ilyesminek, még nincs immunrendszere. Ha tényleg érdekli őket az unoka, kénytelenek lemondani a kényelmesebb megoldásról.

B verzió: létezik túra taxi, igaz nem olcsó, de vonatozni és vezetni sem kell.

2015. okt. 12. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom egyáltalán hogy jut eszükbe hogy vigye a férjed a gyereket még ha te nem is mész. Szopizik a baba? Mert akkor meg főleg nonszensz az egész.. mondjuk amúgy is. Semmiképp nem vinném az fix, ha látni akarják jöjjenek. Felnőtt emberek nem? Ketten vannak van szájuk tudnak segítséget kérni ha gondot okoz az átszállás. Megsértődtek? Avval is maradnának ha rajtam múlna. Egy nulla immunrendszerrel rendelkező pár napos gyereket hurcolászni hosszú útra csak mert nekik az a kényelmesebb.. fenéket!
2015. okt. 12. 13:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Nélkülem ilyen messzire én sem engedném amig anyatejes. Ilyen hosszu útra később sem nagyon,szerintem egy emberrel nem biztonságos,ha megoldható akkor egyikőnk vezet,másik leköti a gyereket és forditva. 300 km-t egyedül egyikőnk se vezet le egyébként sem nagyon,felváltva szoktuk,biztonságosabb.
2015. okt. 12. 14:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is Gratulálok a babához!Főleg ahogy írtad, hogy nem volt könnyű menet az uccsó időszakotok!Jesszusom!Ennek ellenére elvárják, hogy ti vigyétek el és utazgassatok ennyit?ennyi idősen? Hát, meg se haragudj, de ez annyira abszurd. Most komolyan már,engem tökre kiakaszt az ilyen. Én tuti nem indulnék el vele perpill, max ahogy írtad, a későbbiekben. Aztán meg ha ,egvannak sértődve, legyenek, ők fogják később bánni!(gondolom, habáár..)

Jó Egészséget Nektek és Sok Boldogságot!

2015. okt. 13. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!