Mi vigyük a lányunk pár naposan, hogy megnézzék? Nekem furcsa csak ez?
6 napos a lányunk,programozott császár volt, előtte 5 hónapig feküdnöm kellett,de legalább nem kórházban. A sok fekvéstől nagyon legyengültem,megviselt a császár is,bár a lényeg,kihúztam a 38. hétig,a babánknak semmi baja,én meg majd jobban leszek.
Anyósék 300 km-re laknak, amig nem lettem terhes,havonta meglátogattuk őket. Azota miattam nem voltunk,nem kockáztattam,a férjem pedig nem mert egyedül hagyni ( melohelyről a szomszéd országba se tudták elküldeni,megmondta,csak olyan helyre megy,itthon tudjon lenni rögtön ha baj van).
2 napja vagyunk itthon,anyós már rákezdte, hogy menjünk, vagy ha én nem,vigye férjem a gyereket. Férjem megmondta,hogy majd max tavasszal,most még igen pici 4-5 órás úthoz és én se bírnám, télen meg nem visszük sehova.Jöjjenek ők. ( nem jönnek,após csak ismerős helyen vezet, vonatra meg nem szállnak,mert Pesten át kellene szállni).
Szüleim 200 km-re laknak igaz csak,de már a kórházban meglátogattak utolsó nap,hoztak rengeteg ételt itthonra,majd hétvégén jönnek megint reggel,este meg mennek haza,dolgoznak hétfőtöl szombatig.
Anyós egyelöre meg van sértődve.
Tényleg nekünk kellene vinn
hát én biztos nem vinném. ha szeretnék látni jöjjenek ők. ő egy újszülött baba, a saját környezetében kellene lennie egy kicsit. én is csak tavasszal vinném.
de kérdezd meg a gyerekorvosod, ő sem fogja javasolni.
sok boldogságot a picihez
Nagymamámhoz (200 km) november végén fogjuk vinni,nehezen mozog, evidens hogy mi megyünk.
Párom makacs,azt mondja hogy aki nincs akadályoztatva,az jöjjön először látogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!