Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi vigyük a lányunk pár...

Mi vigyük a lányunk pár naposan, hogy megnézzék? Nekem furcsa csak ez?

Figyelt kérdés

6 napos a lányunk,programozott császár volt, előtte 5 hónapig feküdnöm kellett,de legalább nem kórházban. A sok fekvéstől nagyon legyengültem,megviselt a császár is,bár a lényeg,kihúztam a 38. hétig,a babánknak semmi baja,én meg majd jobban leszek.

Anyósék 300 km-re laknak, amig nem lettem terhes,havonta meglátogattuk őket. Azota miattam nem voltunk,nem kockáztattam,a férjem pedig nem mert egyedül hagyni ( melohelyről a szomszéd országba se tudták elküldeni,megmondta,csak olyan helyre megy,itthon tudjon lenni rögtön ha baj van).

2 napja vagyunk itthon,anyós már rákezdte, hogy menjünk, vagy ha én nem,vigye férjem a gyereket. Férjem megmondta,hogy majd max tavasszal,most még igen pici 4-5 órás úthoz és én se bírnám, télen meg nem visszük sehova.Jöjjenek ők. ( nem jönnek,após csak ismerős helyen vezet, vonatra meg nem szállnak,mert Pesten át kellene szállni).

Szüleim 200 km-re laknak igaz csak,de már a kórházban meglátogattak utolsó nap,hoztak rengeteg ételt itthonra,majd hétvégén jönnek megint reggel,este meg mennek haza,dolgoznak hétfőtöl szombatig.

Anyós egyelöre meg van sértődve.

Tényleg nekünk kellene vinn

2015. okt. 12. 09:38
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Lemaradt: nem betegek, nyugdijasok, ingyen utaznak, csak nagyon kényelmesek.
2015. okt. 12. 09:40
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Aki látni akarja, megoldja. Felnőtt emberek megtanulhatnának közlekedni. Ha át kell szállni, akkor át kell szállni. Ennyi. Én sehová nem mennék a gyerekkel, az tuti. Meg van sértődve? Így járt. A gyerekem az első, egy felnőtt ember lelki világa sokadik helyen áll.
2015. okt. 12. 09:41
 3/15 anonim ***** válasza:
29%
Nos, kellene nem kell, de ha még lehet oldani, miért ne? Úgy tűnik nem épp talpraesett pár, én nem várnám el, hogy ők jöjjenek, ha ez nekik gondot okoz. 6 naposan nem kellene utaztatni a gyereket, de 2-3 hónapos semmi baja nem lesz, ha el tudtok autózni. Télen se lesz baja tőle, nem kell tulfelteni. De ha nem akarsz menni, akkor ne menj. Csak ne csodálkozz utána, ha nem lesz jó kapcsolat köztetek
2015. okt. 12. 09:42
 4/15 anonim ***** válasza:
28%
Most nem vinném, de 6-8 hetesen már simán. Én 8 hónapot feküdtem, engem is megviselt a császár, de 3-4 héttel utána már semmi bajom nem volt. Nekem a tél nem kifogás, Karácsonykor is utaztunk a szülőkhöz pár hónapos babával.
2015. okt. 12. 09:45
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem vinném. Túl pici mg a baba, az út meg túl hosszú. Pláne, hogy ők is meg tudják oldani, ha akarnák. Mert ha még arról lenne szó, hogy már nagyon öregek és em tudnak utazgatni, még ok, de akkor is csak később vinném, nem most. De ők egyszerűen csak lusták. Akkor várjanak. És lehet megsértődni (mármint anyósodnak), mostmár a gyerek az első, nem az ő kényelmük!
2015. okt. 12. 09:45
 6/15 anonim ***** válasza:
80%
Semmiképpen nem vinném.Se most,sem máskor.És tudod miért?Mert kényelmesek,és ingyen utaznak.Nem betegek,bagy nincs egyéb ok,ami miatt oda vannak kötve.Amíg ők mem jönnek,én sem vinném.
2015. okt. 12. 09:50
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

hát én biztos nem vinném. ha szeretnék látni jöjjenek ők. ő egy újszülött baba, a saját környezetében kellene lennie egy kicsit. én is csak tavasszal vinném.

de kérdezd meg a gyerekorvosod, ő sem fogja javasolni.

sok boldogságot a picihez

2015. okt. 12. 09:51
 8/15 A kérdező kommentje:
Biztosan nem visszük tavasz előtt. A saját szüleimmel kapcsolatban én,anyósékról férjem dönt mindig, csak akkor szól bele a másik,ha annak gond. ( tehát abba hogy nem megyünk nem szolok bele,de ha teszem azt anyós ide akarna cuccolni 2 hónapra,abba igen)
2015. okt. 12. 10:06
 9/15 anonim ***** válasza:
87%
Én 6-8 hetesen vinném, csak nem olyanokhoz, akiknek ilyen a hozzáállása. Nekem nagyon jó a kapcsolatom anyósommal és apósommal is, sosem várnának el ilyet, hogy nélkülem vigye el a férjem hozzájuk a pár napos, gondolom szoptatott babát. Viszont télen sincs mindig csúszós idő, egy enyhébb napon simán vinném, ha nem elvárásból, és ilyen hozzáállás mellett kellene.
2015. okt. 12. 10:18
 10/15 A kérdező kommentje:

Nagymamámhoz (200 km) november végén fogjuk vinni,nehezen mozog, evidens hogy mi megyünk.

Párom makacs,azt mondja hogy aki nincs akadályoztatva,az jöjjön először látogatni.

2015. okt. 12. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!