Te mikor hagytad ott éjszakára a gyermeked a nagyinál, úgy hogy te nem maradtál? Hány hónapos volt picurkád?
Figyelt kérdés
Mindketten betegek vagyunk a férjemmel. Elkaptam a férjemtől. Torokfájás, hőemelkedés. 9 hónapos a lányunk, nem tudom elvigyem e a nagyihoz. Még nem volt beteg a 9 hónap alatt! Te elvinnéd? Még Sosem aludt éjszaka nélkülem.2015. okt. 10. 07:06
11/19 anonim válasza:
Nem vinném el....az 1. kb másfél évesen,a 2. 3 évesen.A legkisebb 3 éves múlt,még nem aludt máshol.
12/19 anonim válasza:
Kb. 2 évesen, de mi közös telken lakunk a párom szüleivel, tehát olyan volt, hogy anyós átjött este, amíg mi elmentünk valahová.
Csak a betegségetek miatt nem vinném át, hiszen egyrészről valószínűleg már elkapta, ha ti már betegek vagytok, másrészről pedig egy torokfájás és egy hőemelkedés nem a világvége, én így dolgozom már 1 hete, pedig éjszaka aludni sem tudok a köhögéstől...
13/19 anonim válasza:
10 hónaposan- eddig cicizett és egyik napról a màsikra abbahagyta,de egy településen lakunk,naponta volt a nagyinàl. Szerintem nagyon sok a 3 év,ezen meg is lepődtem,hogy ennyien ezt ìrjàk. Úgy gondolom,hogy gyerekfüggő. A kisfiam nagyon szerette babakoràtól a nagyival töltött időt,mai napig különleges kapcsolatuk van. Nyugodtan vidd àt,ha ettől nyugodtabb vagy. Amúgy egy talpraesett nagyi elboldogul a szeretett unokàval bàrmi nyűgje is legyen😁
14/19 anonim válasza:
Hú most lehet leleszek pontozva de kislányom 2 hónapos volt amikor először a nagyinál aludt itt lakik a szomszédba Úgyhogy közel van.Kérdező ha te nyugodtabb vagy vidd át semmi baja nem lesz ha ott alszik 1-2 napot.
15/19 anonim válasza:
miert lettem lepontozva? talan nem a kerdesre valaszoltam? 1-es
16/19 anonim válasza:
Én is le lettem, ne izgulj. Valakinek nem tetszett, hogy egyes anyukák még szoptatják a 9 hónapos gyereküket. Ennyi. :)
17/19 anonim válasza:
6 hónapos korától rendszeresen heti egy napot :)
Bár nálunk nagyon jó a viszony a szülőkkel mindkét oldalon.
18/19 anonim válasza:
16,5 hónapos és még egyszer sem hagytam ott nagyinál éjszakára.
19/19 anonim válasza:
Egy éves kora körül. Előtte már ott töltött több délutánt, szemmel láthatóan maradt volna még. Imádja a nagyszüleit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!