Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kórházban kint volt veled a...

A kórházban kint volt veled a baba éjszakára? Császáros vagy normál szülésed volt?

Figyelt kérdés
Természetesen, ahol kint lehet! Kérted éjszakára,hogy veled maradjon, vagy azt,hogy elvigyék?
2015. szept. 10. 15:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Mindkét gyermekem császárral született. Első éjjel nem voltak velem a műtét után (mindkettő este/éjjel született), második éjszakától velem voltak.
2015. szept. 10. 15:06
 2/20 anonim ***** válasza:
Az első éjszaka egyik gyerekemet sem kértem ki, a nagyobbikat azért, mert a magánszobában amiért fizettem konkrétan még én is vacogtam olyan hideg volt októberben. A másodikat pedig azért, mert hajnalban kezdtem vajúdni alig pár óra alvás után, reggelre volt meg a pici, így hulla fáradt voltam. De második éjszakától mindkettő velem volt.
2015. szept. 10. 15:08
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Császáros, és nem volt velem. Bár 2,5 óránként hozták fél órára, szoptatni, éjfél volt az utolsó, és reggel 5-kor ismét hozták.

Végig aludt a csecsemőosztályon, és nekem hatalmas segítség volt az első 4 napban, hogy nem kellett fürdetnem és tisztába tennem.

2015. szept. 10. 15:13
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Császárral szültem kétszer, és mindkét gyerek velem volt folyamatosan, éjszaka is. Nem kellett kérnem, maguktól odaadták rögtön és szóba sem került hogy vigyem ki a csecsemősökhöz. Ha kérnem kellett volna ,akkor kértem volna, sőt ragaszkodtam volna hozzá, hogy éjjel-nappal folyamatosan velem legyenek.
2015. szept. 10. 15:18
 5/20 anonim ***** válasza:
74%

Normál szülésem volt és csak nap közben volt végig velem, éjszakára beadtam. Nálunk úgy volt, hogy este 9 után bekérték a babákat, mert ők fürdették, akkor aki tudott szoptatni, az megszoptatta, utána aki kérte, annak visszahozták, aki nem, annak éjszakára bent tartották. Mikor beadtam, mindig megkérdezték, hogy kérem-e éjszakára vagy volt olyan lehetőség is, hogy csak etetésekre hozzák ki, aztán én visszaviszem, amikor végeztünk. Úgy emlékszem 2-3 nap lett tejem, előtte nem láttam értelmét, mert úgysincs mivel megetetnem, amikor éhes, utána már úgy adtam be, hogy etetésre hozzák (5 napig kellett bent lennünk). De már akkor nagyon jó alvó volt, 9 órai beadás után csak 3-kor hozták, hogy addig aludt, de még akkor sem sírt, hogy éhes, csak már gondolják kihozzák.

Van aki furán nézett rám emiatt, de nekem nagy segítség volt, hogy így többet pihenhettem bent, így is 6kor indult a nap, utána már nem nagyon lehetett pihenni, mert mindig jött valaki valamiért. A szobatársam úgy döntött, hogy hiába nincs teje, ő márpedig szuper-anya lesz és kint lesz nála a baba. Miután egyikünk se tudott a síró babájától aludni 1ig, végül úgy döntött mégis beadja. Én úgy gondolom nem ezen a pár napon múlik, hogy milyen lesz később a kapcsolatotok a babával. Az enyém ennek ellenére nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt baba maradt továbbra is.

Én azt javaslom előre ne dönts el semmit (ha most szülés előtt állsz persze) majd akkor meglátod, hogy mik lesznek a te és a babád igényei.

2015. szept. 10. 15:26
 6/20 anonim ***** válasza:
75%
Mindkét esetben normál szüléssel szültem, és mindkétszer kértem, hogy vigyázzanak rá. Először azért, mert aludni sem mertem mellette, biztonságosabbnak gondoltam,ha a megfigyelőben vigyáznak rá, hogy egy kicsit pihenjek. Másodszorra pedig azért, mert már tudtam mi vár rám, és hogy szükségem van pihenésre, hogy aztán legyen energiám a picivel foglalkozni. Harmadszorra is kérni fogom:)
2015. szept. 10. 15:31
 7/20 anonim ***** válasza:
42%
Hüvelyi szülésem volt, és velem volt a baba. Ahol szültem ott csak rooming-in van. Amúgy sem adtam volna ki a kezemből az újszülöttem.
2015. szept. 10. 15:42
 8/20 anonim ***** válasza:
73%
Császárral szültem, az első éjjelt külön töltöttük (nem is lehetett volna másképp), második-harmadik éjjel pedig már velem volt.
2015. szept. 10. 15:44
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Normáls szülésem volt.

Az első gyerekem délután 5-kor született, akkor éjszakára bent maradt a csecsemősöknél (több mint 24 órája nem aludtam, 14 órás szülés volt, szóval nem bántam)

Második gyerek délelőtt 11-kor született, őt este 6 körül megkaptam, velem maradt éjjelre is.

2015. szept. 10. 16:11
 10/20 anonim ***** válasza:
77%
Császárral szültem délután 5 órakor. Aznap estére nem is volt kérdés, hogy elviszik. Viszont másnap reggeltől velem volt.
2015. szept. 10. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!