A kórházban kint volt veled a baba éjszakára? Császáros vagy normál szülésed volt?
Köszi! És, aki mondjuk két ágyas szobában volt, nem ébresztgették egymást a babák.
A fiam anno átkerült a koraszülöttre, így sajnos nem volt velem. Most nemsokára jön a tesó, és két ill. egy ágyas szobák vannak a kórházban. Itt elvileg ha kéred elviszik, de alapból nem.
Csak kíváncsi lennék,hogy mennyire zavarják egymást a babák, ha mondjuk két ágyasba kerülök!
Nem keltették fel egymást a babák. Pedig az egyik szobatársam babája nagyon sokat sírt.
Én három ágyas kórterembe voltam.
Három szülésem volt.
Elsőnél nem volt velem a fiam, éjszaka a csecsemő megfigyelőben volt. A nővérek felajánlották, hogy nyugodtan vigyem be, ha pihennék.
Második babám éjfél előtt 1 perccel született, nem volt velem, ahogy kivittek kórterembe, rögtön el is aludtam.
Harmadik babám délelőtt 10 órakor született, itt már gyakorlott voltam, velem volt éjszaka.
Mind a 3 szülésem természetes úton történt.
13-as vagyok. Első szülésemnél 6 ágyas kórteremben voltam, itt a babák felkeltették egymást, úgy vettem észre. Második szülésemkor 2 ágyas szobában voltam, itt jó volt, nyugis, a másik baba nem zavart minket, mi se őket.
Harmadik szülésemkor szintén 6 ágyasban voltam, de első nap csak 3-an voltunk, majd megteltünk, de itt elég nyugis babák voltak, nem zavartak minket.
Hüvelyi úton szültem, délután 3-kor lett meg a baba, első éjszakától kezdve velem volt. A kórházban, ahol szültem, max. első éjszakára lehet beadni, egyébként csak nagyon nyomós indokkal veszik be a csecsemősök. Én borzasztó hülye voltam, 2 óra alvás után másfél napig vajúdtam, aztán rögtön mellém került a baba és nem vittem be éjszakára a csecsemősökhöz. Akkor még azt hittem, nem vagyok fáradt.:) A lánykám úgy döntött, hogy végigordítja az első éjszakát, akkor se tudtam aludni, aztán még másfél hétig bent voltunk. Teljesen kikészültem, mire hazamehettünk. Legközelebb okosabb leszek és bent hagyom első éjszakára a csecsemősöknél.
Én 4 ágyas kórteremben voltam, az első 3 éjszaka nem volt vészes, mert először csak mi voltunk, aztán még egy anyuka a babájával. Utána viszont betelt a kórterem, a babák felváltva sírtak éjjel. Ők egymást nem keltették, de minket igen.
Császáros vagyok, az első este 8-kor született, másnap reggeltől végig velem volt. 5 ágyas szoba volt, több baba is volt kint. A babák nem ébredtek a másik sírására, de az anyukák igen, az nem valami pihentető.
A második hajnalban született szintén császárral, ő is velem volt az első éjszaka kivételével. 4 ágyas szoba.
Császáros voltam, bababarát kórházban. Az első éjszakát az őrzőben töltöttem a műtét után, akkor nem volt velem a baba (nem lehetett, mivel ugye nem tudtam még felkelni). Másnap reggel költöztem át az újszülött osztályra. Ahogy lepakoltam, meg is kaptam a kislányomat, onnantól végig velem volt. Mondjuk én szerintem meg is kattantam volna, ha nem lehet velem, semmi nem érdekelt, csak hogy ott legyen, láthassam őt, magamhoz ölelhessem. Mikor bevitték a csecsemősök őket fürdetni, 10 perc után már leste, mikor mehetek érte :)
4 ágyas kórteremben voltam, először 2-en voltunk, majd 3-an lettünk, utolsó éjszakára 4-en. Az én babám naagyon eszik-alszik típus volt, azóta is egy nyugodt baba, ő gyakorlatilag nem is sírt, amíg bent voltunk. A többi sírt helyette is :D A kislányom nem ébredt fel rájuk, én igen, de megállapítottam, hogy nem az enyém sír, megnéztem, hogy ő rendbe van-e, és aludtam is tovább (elég fáradt voltam ahhoz, hogy tudjak aludni így is :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!