Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kórházban kint volt veled a...

A kórházban kint volt veled a baba éjszakára? Császáros vagy normál szülésed volt?

Figyelt kérdés
Természetesen, ahol kint lehet! Kérted éjszakára,hogy veled maradjon, vagy azt,hogy elvigyék?
2015. szept. 10. 15:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszi! És, aki mondjuk két ágyas szobában volt, nem ébresztgették egymást a babák.

A fiam anno átkerült a koraszülöttre, így sajnos nem volt velem. Most nemsokára jön a tesó, és két ill. egy ágyas szobák vannak a kórházban. Itt elvileg ha kéred elviszik, de alapból nem.

Csak kíváncsi lennék,hogy mennyire zavarják egymást a babák, ha mondjuk két ágyasba kerülök!

2015. szept. 10. 16:37
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem keltették fel egymást a babák. Pedig az egyik szobatársam babája nagyon sokat sírt.

Én három ágyas kórterembe voltam.

2015. szept. 10. 17:00
 13/20 anonim ***** válasza:

Három szülésem volt.

Elsőnél nem volt velem a fiam, éjszaka a csecsemő megfigyelőben volt. A nővérek felajánlották, hogy nyugodtan vigyem be, ha pihennék.

Második babám éjfél előtt 1 perccel született, nem volt velem, ahogy kivittek kórterembe, rögtön el is aludtam.

Harmadik babám délelőtt 10 órakor született, itt már gyakorlott voltam, velem volt éjszaka.

Mind a 3 szülésem természetes úton történt.

2015. szept. 10. 17:14
 14/20 anonim ***** válasza:

13-as vagyok. Első szülésemnél 6 ágyas kórteremben voltam, itt a babák felkeltették egymást, úgy vettem észre. Második szülésemkor 2 ágyas szobában voltam, itt jó volt, nyugis, a másik baba nem zavart minket, mi se őket.

Harmadik szülésemkor szintén 6 ágyasban voltam, de első nap csak 3-an voltunk, majd megteltünk, de itt elég nyugis babák voltak, nem zavartak minket.

2015. szept. 10. 17:17
 15/20 anonim ***** válasza:
3x szültem,mindhárom gyors,könnyű,és komplikáció mentes volt.Mindhárom alkalommal velem maradtak a 2 órás megfigyelés alatt a szülőszobán.Utána külön vittek le minket,de 1 órán belül hozták is,és onnantól már nem vitték el.Orvosi vizsgálat a szobában volt,a fürdetésre minden anyuka vitte a sajátját,és ott is maradt.Az 1. délelőtt, a 2 kisebb délután,ill. kora este született(Bp. Szent István khz.)
2015. szept. 10. 17:44
 16/20 anonim ***** válasza:
A. 15. vagyok.Nem,nem ébresztették fel.Az 1.-nél 3 ágyasban voltam,a 2.-nál szintén 3 ágyasban,a 3.-nál 1 ágyast sikerült kapni.Itt persze értelem szerű,hogy nem volt aki felébressze....
2015. szept. 10. 17:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Bababarát, rooming-in-es kórházban szültem, tehát evidens, hogy ott velünk van a baba. Első éjjel elviszik ha kérem, és mivel én hajnalban vajúdtam, és reggelre lett meg a kislányom, automatikusan elvitték, hagy tudjak aludni picit. Napközben is keveset volt velem első nap, de utána már végig ott volt. 4 ágyasban voltam, és mintha a babák összeszoktak volna, mind ugyanakkor kelt. :) De igy volt jó, nem egyesével ébresztettek minket. :)
2015. szept. 10. 18:19
 18/20 anonim ***** válasza:

Hüvelyi úton szültem, délután 3-kor lett meg a baba, első éjszakától kezdve velem volt. A kórházban, ahol szültem, max. első éjszakára lehet beadni, egyébként csak nagyon nyomós indokkal veszik be a csecsemősök. Én borzasztó hülye voltam, 2 óra alvás után másfél napig vajúdtam, aztán rögtön mellém került a baba és nem vittem be éjszakára a csecsemősökhöz. Akkor még azt hittem, nem vagyok fáradt.:) A lánykám úgy döntött, hogy végigordítja az első éjszakát, akkor se tudtam aludni, aztán még másfél hétig bent voltunk. Teljesen kikészültem, mire hazamehettünk. Legközelebb okosabb leszek és bent hagyom első éjszakára a csecsemősöknél.

Én 4 ágyas kórteremben voltam, az első 3 éjszaka nem volt vészes, mert először csak mi voltunk, aztán még egy anyuka a babájával. Utána viszont betelt a kórterem, a babák felváltva sírtak éjjel. Ők egymást nem keltették, de minket igen.

2015. szept. 10. 20:58
 19/20 anonim ***** válasza:

Császáros vagyok, az első este 8-kor született, másnap reggeltől végig velem volt. 5 ágyas szoba volt, több baba is volt kint. A babák nem ébredtek a másik sírására, de az anyukák igen, az nem valami pihentető.

A második hajnalban született szintén császárral, ő is velem volt az első éjszaka kivételével. 4 ágyas szoba.

2015. szept. 11. 13:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Császáros voltam, bababarát kórházban. Az első éjszakát az őrzőben töltöttem a műtét után, akkor nem volt velem a baba (nem lehetett, mivel ugye nem tudtam még felkelni). Másnap reggel költöztem át az újszülött osztályra. Ahogy lepakoltam, meg is kaptam a kislányomat, onnantól végig velem volt. Mondjuk én szerintem meg is kattantam volna, ha nem lehet velem, semmi nem érdekelt, csak hogy ott legyen, láthassam őt, magamhoz ölelhessem. Mikor bevitték a csecsemősök őket fürdetni, 10 perc után már leste, mikor mehetek érte :)

4 ágyas kórteremben voltam, először 2-en voltunk, majd 3-an lettünk, utolsó éjszakára 4-en. Az én babám naagyon eszik-alszik típus volt, azóta is egy nyugodt baba, ő gyakorlatilag nem is sírt, amíg bent voltunk. A többi sírt helyette is :D A kislányom nem ébredt fel rájuk, én igen, de megállapítottam, hogy nem az enyém sír, megnéztem, hogy ő rendbe van-e, és aludtam is tovább (elég fáradt voltam ahhoz, hogy tudjak aludni így is :D).

2015. szept. 11. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!