Mennyi idősen bíztad először gyermeked estére és éjszakára másra?
Van egy 3 éves és egy 1 éves lányom.
Egy egész hétvégére most tudtunk elmenni, anyósom jött hozzánk.
Mi messze lakunk mindegyik nagyszülötöl, így évente 2-2x találkozunk kb. Ilyenkor 1-2 hetet töltenek itt vagy mi náluk, de ezt mindig kihasználjuk és megyünk moziba, bulizni, partikra... ezek csak esték reggel már otthon vagyunk.
Szia!
Kb 6 hónapos volt a fiam, amikor férjemmel elmentünk este étterembe, de utána mentünk is haza. 1,5 éves volt, amikor 1 éjszakára Anyumnál volt és másnap is, nem volt semmi baj, nagyon jól elvoltak!
2 évesen, kényszerből, mert kórházba kerültem - otthon alud vele egyedül a nagymamája. Máshol (nagyiknál, apa nélkül) pont pár hete, most 2,5 éves.
Nálunk inden rokon elég messze lakik, nem volt napi kapcsolat velük, a férjem hajnaltól estig dolgozik, így én voltam az egyetlen felnőtt aki állandóan jelen van az életében, így kicsit nehezebben ment. (nekem is és neki is)
Most egyik nagyija nyugdíjas lett, a másik edagógus nyári szünettel, jönnek minden héten, így már bátran mertem rájuk bízni, tudva, hogy nem lesz este sírás, hogy "haza akarok menni"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!