Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idősen bíztad először...

Mennyi idősen bíztad először gyermeked estére és éjszakára másra?

Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 13:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Van egy 3 éves és egy 1 éves lányom.

Egy egész hétvégére most tudtunk elmenni, anyósom jött hozzánk.

Mi messze lakunk mindegyik nagyszülötöl, így évente 2-2x találkozunk kb. Ilyenkor 1-2 hetet töltenek itt vagy mi náluk, de ezt mindig kihasználjuk és megyünk moziba, bulizni, partikra... ezek csak esték reggel már otthon vagyunk.

2013. júl. 22. 13:08
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
3,5 éves, és még nem aludt máshol. Messze lakunk minden rokonunktól, így senkiben nem bízok meg.
2013. júl. 22. 13:08
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
3 hónapos volt a kisfiam mikor először anyukámnál aludt, mert egy szülinapra mentünk. Fejtem le tejet, nem volt semmi gond. Megbeszéltük, hogy ha nagyon sírna akkor telefonál. Azóta többször aludt már nála, most 1,5 éves. Soha nem volt semmi probléma. Már hétvégére is hagytuk ott többször.
2013. júl. 22. 13:12
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Kb 6 hónapos volt a fiam, amikor férjemmel elmentünk este étterembe, de utána mentünk is haza. 1,5 éves volt, amikor 1 éjszakára Anyumnál volt és másnap is, nem volt semmi baj, nagyon jól elvoltak!

2013. júl. 22. 13:22
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
8-9 hónapos korukban, anyukámnál két kerülettel odébb.
2013. júl. 22. 13:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Most nyáron többen is kérdezik, miért nem hagyom a nagyira a két éves kisfiamat, hogy mehessünk szórakozni. Nagyi messze lakik, ha épp nálunk van, akkor mehetnénk. De nem tudom, rábízhatom-e.
2013. júl. 22. 13:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudnod, hogy szívesen vállalja-e és az egészségi állapota valamint a hozzá állása a gyerekhez/tisztasághoz/felelősséghez alapján rábízható-e egy gyerek.
2013. júl. 22. 13:55
 8/12 anonim ***** válasza:
1,5 évesen biztam a nagyfiamat anyukámra 1 hétre .
2013. júl. 22. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:

2 évesen, kényszerből, mert kórházba kerültem - otthon alud vele egyedül a nagymamája. Máshol (nagyiknál, apa nélkül) pont pár hete, most 2,5 éves.

Nálunk inden rokon elég messze lakik, nem volt napi kapcsolat velük, a férjem hajnaltól estig dolgozik, így én voltam az egyetlen felnőtt aki állandóan jelen van az életében, így kicsit nehezebben ment. (nekem is és neki is)

Most egyik nagyija nyugdíjas lett, a másik edagógus nyári szünettel, jönnek minden héten, így már bátran mertem rájuk bízni, tudva, hogy nem lesz este sírás, hogy "haza akarok menni"..

2013. júl. 22. 14:07
 10/12 anonim ***** válasza:
2hónapos volt a fiunk legelőször,lefektettük este majd 1-2-3 órára elmentünk, anyósomék meg a másik szobában voltak(anyósomék házában),tulajdonképpen nem volt dolguk,mert aludt a gyerek hajnalig mindig,vagy anyukánk aznap nálunk aludt,ott aludni még nem volt 1,5 éves mikor anyukámnál aludt egyedül nélkülünk
2013. júl. 22. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!