Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SOS! Hogyan kezdjek új életet...

SOS! Hogyan kezdjek új életet egy csecsemővel?

Figyelt kérdés
26 hetes terhes vagyok, a pàromat elhagyom a baba születése utàn. Nem tudok tovàbb vele élni, az sem mindegy neki mit főzök. Mit tudnék tenni?
2015. okt. 9. 13:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Elég kaja volt otthon. Arra, hogy màs is enne nem gondol. Főleg úgy hogy apósnàl lakunk.
2015. okt. 9. 13:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem ezt az egészet?
2015. okt. 9. 14:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt én se értem.
2015. okt. 9. 14:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem. Ha megette az összes kaját és ezért másnak nem jutott, akkor nem volt elég kaja otthon.

Mert ha meg nem eszik annyit, és éhes marad, hogy másnak jusson, akkor sincs elég kaja szerintem.

2015. okt. 9. 14:17
 15/17 anonim ***** válasza:
77%

Ugyanaz a kérdező vagy, aki nem akart terhesen elmenni az anyosa temetésére, mert a 19 éves unokatesoja szerint, akinek nemtom hány éves már a gyereke, ez nem jo ötlet? Meg aki azon gondolkozott, hogy gyerek mellett hogy fog minden nap fözni, merthogy ök sem a másnapi kaját nem szeretik, sem pedig rendelni nem akarnak? Ujabb idiota kérdés..

Albérletet bérelsz és odaköltöztök, ennyi. Ha van képed igy elöre eldönteni, hogy elhagyod, és még vele élni 3 honapot, akkor gondolom nem fáj a szakitás. Van értelmes indok a szakitásra amugy? Azon kivül, hogy nem mindegy, mit fözöl neki. Az én férjemnek se mindegy, azt szereti,ha olyat fözök, amit ö is szeret. Dobjam ki?

Szépen fogod magad az ujszülött gyerekkel és elköltöztök, a kivitelezést majd megoldod, ha annyira akarod. De én undorito dolognak tartom, hogy még pár honapig ott laksz aposnál, amig több pénzt nem kapsz.

2015. okt. 9. 14:52
 16/17 anonim ***** válasza:
29%
a tgyás se lesz sokkal több mint most a tp...szoval ez buta kifogás,és annyival több is lesz a baba miatt a kiadásod...szoval itt valami nem kerek....otthon vagy és nem tudsz gondoskodni 2 pasi kajájárol???
2015. okt. 9. 14:52
 17/17 anonim ***** válasza:
74%

a tp nem a bér50 vagy 60%-a? a gyed meg a 70%-a. de lesz egy babád akit el kell látnod, nem kevés költség. szerintem ha tp mellett nem tudsz elköltözni akkor kisbaba mellett végképp.

de én se értem a történetet. nem írnád le? érdekelne?

ott élsz apósodnál a pároddal. ez stimm. neked kéne biztosítanod a vacsorát és a reggelit számukra? de nem vettél elég kenyeret, ezért nem adtál a párodnak, hogy maradjon apósodnak reggelire?

ezen mondjuk én is bepöccennék ha nem kapnék vacsorát, csak mert nincs elég, ha a párom vállalná és nem lenne itthon étel, én is szemrebbenés nélkül megkérném, hogy akkor menjen és vegyen.

vagy feküdnöd kell, nem kelhetsz fel és így jön az elvárás? mert az tényleg nem korrekt. de abból amit leírtál, semmi nem derül ki és végképp nem lehet tanácsot adni. nem is értem ezt az "SOS" kiírás, minek olyan sürgős ha majd 4 hónap múlva tervezed az elköltözést?!? vagy csak ilyen hirtelen felindulás?

2015. okt. 9. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!