SOS! Hogyan kezdjek új életet egy csecsemővel?
Figyelt kérdés
26 hetes terhes vagyok, a pàromat elhagyom a baba születése utàn. Nem tudok tovàbb vele élni, az sem mindegy neki mit főzök. Mit tudnék tenni?2015. okt. 9. 13:04
1/17 anonim válasza:
igy ez elég kevés info...miért huzod addig?én mikor döntöttem,azonnal léptem...2 évessel kezdtem uj életet.
2/17 anonim válasza:
Van hova menned és van miből megélned? Miért nem most hagyod akkor el, hogy legyen időd megalapozni az önálló életed?
Párkapcsolati terápiát nem akarjátok megpróbálni mielőtt elköltözöl?
3/17 anonim válasza:
Miért nem most hagyod el? kicsit egyszerűbb lenne most költözni, mint kisbabával a karodon.. Amúgy elhagyás előtt azért próbáljátok megoldani a dolgokat... Azonkívűl, hogy "nem mindegy mit főzöl" mi a gondotok? Ha én minden nap körömpörköltöt meg pacalpörköltöt főznék a férjemnek, neki se tetszene, mert nem eszik ilyeneket...
4/17 anonim válasza:
Az a válóok, hogy nem mindegy mit főzöl?
Minek vársz addig, lépj most és alakítsd ki az új életed mire megszületik a bébi.
5/17 anonim válasza:
Hagyd el most, ne várj.
- kisbabával nehezen, vagy egyáltalán nem fogsz albérletet találni
- jobb, ha már megszokott környezetbe megy a gyerek
- neked is kevesebb stressz, ha nem a babával állsz neki mindennek (időt sem lesz)
6/17 A kérdező kommentje:
Most tàppénzen vagyok. A kicsi megszületése utàn több lesz a bevétel.
2015. okt. 9. 13:25
7/17 anonim válasza:
A férjem ma beszólt mert nincs savanyúság a húshoz. Igazad van, válunk.
8/17 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nàlunk ez nem ìgy működik. A múltkor azért kellett volna elmennem este tìzkor mert kevés kajàt adtam neki, azért hogy màsnap reggel az apja tudjon mit reggelizni.
2015. okt. 9. 13:32
9/17 anonim válasza:
Újszülött mellől te nem fogsz ugrálni azt garantálom!
10/17 anonim válasza:
Csepegteted itt az értelmetlen infókat.
Nem volt otthon elég kaja-ezért elég sok férj dühös lenne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!