Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem már csak apa. Minden...

A férjem már csak apa. Minden ízében. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A beszélgetések minimálisak. Szeret. Tudom biztosan. De már csak apa funkcióban tud létezni. Mindig a gyerek az első. Lehet hogy nekem is visítva kéne körberohangálnom a lakásban, hogy törődjön velem... Egyre nevettségesebbnek érzem magam, de kezdek féltékeny lenni. Szánalmas. Csak magányos vagyok és nem tudok mit kezdeni ezzel. Mondtam neki. Akkor egy kis időre jobb lett, aztán minden a régi lett újra. Tanácstalan vagyok. Mit tesztek ilyen helyzetben?
2015. okt. 7. 08:49
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Biztosan túlérzékeny is vagyok, kiadtam reggel a gőzt egyedül, kisírtam magam, most összeszedtem magam, és este, ha elcsendesedett minden, akkor beszélgetünk majd. Jót akar ő, és érzem, hogy szeret, csak eltolódott a hangsúly.
2015. okt. 7. 14:36
 22/29 anonim ***** válasza:
47%
Hát én is már évek óta szinte csak anya vagyok. De ez bennem alakult így, nem a férjem tehet róla. Egyszerűen mióta megszületett a kisfiam valahogy megszűntem feleség lenni és édesanyává váltam, szinte kizárólagosan. Valahogy nekem sem volt igényem a férjemre. Tudom, hogy ez nem jó, és nehéz megértetni a másik féllel, persze nekem is volt lelkiismeret furdalásom miatta, de nem tudtam és nem tudok rajta változtatni. A gyerek annyira kiteljesíti az életemet, hogy nincs benne elég hely a férjemnek.
2015. okt. 7. 16:16
 23/29 anonim ***** válasza:
Nyugi, nálunk is ez van, apa imádja a hercegnőjét, amíg ébren van, érte él. Este meg gépezik, de azért, mert én a gyerekkel alszom, különben senki nem alszik :) Nálunk tesó tutira nem lesz, azt nem bírná el a kapcsolatunk, így még talán kihúzzuk amíg visszajutok én is a hálóba, hogy legalább esténként kettesben legyünk.
2015. okt. 7. 21:21
 24/29 anonim ***** válasza:
50%

Iszonyatosan elkeserítőek ezek a történetek. Bízom benne, hogy mi nem jutunk el idáig.

Azt viszont nem értem, hogy ha valaki látja a problémát, miért nem változtat.

2015. okt. 7. 22:25
 25/29 anonim ***** válasza:
Már bocs, de hogyan, ha nem az én időmön múlik? Én itt vagyok, elérhető vagyok.
2015. okt. 8. 18:01
 26/29 anonim ***** válasza:

Ha már a számtógép és a gyerek az első neki, akkor cseteljetek... A mai világban már szinte ez is egy szociális siker.

Na de komolyra fordítva: mi változottt meg és hogyan? Mert, ahogy olvaslak, közösen küzdöttetek, legalább egy kicsit mindketten vonzódtatok a másikhoz. Van sejtésed, mitől hidegült el tőled érzelmileg? És ha jól értelek, szex se nagyon van? Azt mondod, nincs evvel biológiai probémája, hiszen jön a második baba. Ha tehát egy férfi potens, kizárt, hogy a legfőbb szexuális vágya "verni magának" állandóan. Ergo vagy szeretkezni vágyik veled heti többször, vagy másvalakivel csal heti többször.

A nők nem érthetik, a férfi potenciája úgy istenigazából hogyan lett kitalálva, ahhoz férfi testbe kellene születniük. A férfinak majdnem annyira elemi igénye az ejakuláció, mint a vizelés. Ha feszít az ondó, és nem elzártan él a férfi pl egy faluban, akkor -titokban, vagy nyiltan, de- kergeti a nőket, minimum a szexért. Vagy a nejével csinálja 1-2 (három) naponta -ahogy ráér, de férjednek van elég ideje, ha annyit gépezik és babázik-, vagy mással (csalja). Elég ritka a potens férfiak között, akinek ott a párja, és mégis maszturbál állandó jelleggel. Ha jön a második babátok, akkor nyilván nem impontensről van szó.

Érzelmileg viszont könnyen előfordul az ilyen helyzet. De ez is ki tudod elemezni, ha végiggondolod a folyamatot, amin éveken ketesztül átmentetek, és ha megvan a probléma gyökere, azt kell orvosolni.

Tehát valami elromlott köztetek (ideiglenesen), de de elmélkedtél azon, hogy pontosan mi és hogyan?

2015. okt. 9. 13:21
 27/29 anonim ***** válasza:
Hogy alakult a dolog? Tudtatok változtatni? Hasonló cipőben járok...
2015. okt. 28. 08:38
 28/29 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, tudtunk. Nagyon sokat beszélgettünk az utóbbi hetekben. Nyitott volt rá, mert ő meg volt róla győződve, hogy jól teszi, amit tesz, merthogy a csapból is az folyik, hogy az apa akkor teszi a legjobban, ha minél többet átvesz a gyerekkel való foglalkozásból, háztartásból, stb. És azt hitte, erre van szükségem. Változtattunk pár dolgon, és bár időmilliomosok nem lettünk azóta sem, sokkal jobban érzem a törődést.
2015. okt. 28. 09:43
 29/29 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy javult a helyzet:)
2015. nov. 2. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!